1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Terör saldırısının zamanlamasına dikkat edilmeli!”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Terör saldırısının zamanlamasına dikkat edilmeli!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TUSAŞ’a düzenlenen terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, “Bugünkü terör saldırısının zamanlamasına da dikkatle bakmak gerekiyor ama bizim Türkiye’nin kardeşliğiyle ilgili umudumuzu hiçbir şey köreltmeyecektir” dedi. Özel, terör saldırısının ardından Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası’nda MYK, PM üyeleri ve milletvekilleri ile gerçekleştirdiği toplantının ardından gazetecilere açıklama yaptı.

6 günlük program doğrultusunda Diyarbakır’a geldiklerini belirten Özel, yarından itibaren Batman, Mardin ve Van’a ziyaretler yapacaklarını söyledi. Özel, bugün belediyeyi ziyaret ettikleri sırada terör saldırısından haberdar olduklarını belirtti.

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ’ın tesisinde 15.30’da gerçekleşen terör saldırısında 5 kişi şehit oldu, 3’ü ağır 22 kişi ise yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıyla ilgili 9 cumhuriyet savcısını görevlendirdiklerini belirtirken, şüphelilerin PKK terör örgütü üyeleri olabileceğini ifade etti. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ise “Bu PKK’lı şerefsizlere hak ettikleri cezayı her zaman veriyoruz” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, PKK lideri Abdullah Öcalan’a çağrı yaparak, “Terörist başının tecridi kaldırılırsa, TBMM’de DEM Parti grup toplantısında konuşması için davet ediyorum” şeklinde konuştu. Bahçeli’nin DEM Parti ile tokalaşması siyaset kulislerinde tartışma yarattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Terör saldırısının zamanlamasına dikkat edilmeli!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin