1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Şarkıcı Kalben’in Arkadaşı Darp Edildi, Zorla Getirme Kararı Çıkarıldı!

Şarkıcı Kalben’in Arkadaşı Darp Edildi, Zorla Getirme Kararı Çıkarıldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarkıcı Kalben, arkadaşı Pamela Bringino’nun sevgilisi Alper E. tarafından darp edilmesi ve silahla tehdit edilmesi sonucunda olayla ilgili darp raporu aldı. Alper E. hakkında 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı ve Kalben de olayla ilgili olarak tanık olarak mahkemeye çağrıldı. Ancak Kalben’in bir konser nedeniyle duruşmaya katılamayacağını belirtmesi üzerine zorla getirme kararı çıkarıldı.

Kalben’in arkadaşı Pamela Bringino, Gemlik’te sevgilisi Alper E. tarafından darp edilmiş ve silahla tehdit edilmişti. Bringino’nun daha önce de şiddet gördüğü belirtiliyor. Alper E. tarafından tüfekle tehdit edilip alıkonulan Bringino, Kalben’in yardımıyla Armutlu’daki bir hastaneye giderek darp raporu aldı.

Pamela Bringino’nun şikayeti üzerine Alper E. hakkında iddianame düzenlendi ve mahkeme Kalben’in de tanık olarak dinlenmesine karar verdi. Ancak Kalben’in bir konseri olduğu için duruşmaya katılamayacağını belirtmesi üzerine zorla getirme kararı verildi. Kalben’in mahkemede yapacağı açıklamaların davaya ışık tutması bekleniyor.

Olay, Kalben’in hayatında büyük bir etki yarattı ve mücadele ettiği konuları açıkça dile getirmesi gerektiğini düşündü. Kalben, şiddetin kabul edilemez olduğunu ve bu tür davranışların mutlaka cezalandırılması gerektiğini vurguladı. Olayın ardından sosyal medya üzerinden de benzer durumlarla karşılaşan kadınlara destek mesajları veren Kalben, şiddetin her türlüsünün karşısında olduğunu belirtti.

Kalben’in duruşmasıyla ilgili gelişmeler merakla beklenirken, sanatçı şiddetle mücadele konusunda toplumsal farkındalık oluşturmak adına çalışmalarına devam edeceğini söyledi. Kalben’in arkadaşı Pamela Bringino’ya destek olmaya devam edeceğini belirtmesi, sanatçının arkadaşlarına ne kadar sadık ve duyarlı biri olduğunu gösteriyor. Kalben’in bu olayı mücadele için bir fırsat olarak görmesi, cesaret ve kararlılıkla ilerlemesine yardımcı olacak gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şarkıcı Kalben’in Arkadaşı Darp Edildi, Zorla Getirme Kararı Çıkarıldı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin