1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. TBMM’nin Gündeminde Bebek Ölümleri Araştırılacak! İşte Bugün Resmî Gazete’de Yayımlanan Yönetmelikler

TBMM’nin Gündeminde Bebek Ölümleri Araştırılacak! İşte Bugün Resmî Gazete’de Yayımlanan Yönetmelikler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün Resmi Gazete’de yayımlanan bazı kararlar ve yönetmelikler önemli gelişmeleri içeriyor. Meclis tarafından alınan bir karara göre, özel sağlık kuruluşlarında yaşanan bebek ölümleri detaylı bir şekilde araştırılacak ve gerekli tedbirler alınacak. Ayrıca Cumhurbaşkanı tarafından bir dizi karar alındı. Bunlar arasında, bazı taşınmazların kamulaştırılması ve enerji projelerine ilişkin kararlar bulunuyor. Dokuz Eylül Üniversitesi İş Sağlığı Araştırma ve Uygulama Merkezi için yeni bir yönetmelik de yayımlandı.

Anayasa Mahkemesi ve Danıştay tarafından alınan kararlar da oldukça önemli. Anayasa Mahkemesi, farklı tarihlerde birçok karar verirken, Danıştay İçtihatları Birleştirme Kurulu da önemli bir karar aldı.

Ayrıca ilan bölümünde, yargı ilanları, artırma, eksiltme ve ihale ilanları ile çeşitli ilanlar da yer alıyor. T.C. Merkez Bankası tarafından belirlenen döviz kurları ve devlet iç borçlanma senetlerinin günlük değerleri de ilan edildi.

Son olarak, müzisyen Cem Adrian’ın Contemporary İstanbul 2024 etkinliğiyle ilgili bir video paylaşımı da dikkat çekiyor. Bu videoyu tıklayarak etkinliği ücretsiz olarak gezebilirsiniz. Ayrıca bir Dailymotion videosu da paylaşıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TBMM’nin Gündeminde Bebek Ölümleri Araştırılacak! İşte Bugün Resmî Gazete’de Yayımlanan Yönetmelikler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin