1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Özgür Özel: Kadına Şiddete Bir Adım Daha Yaklaşıyor

Özgür Özel: Kadına Şiddete Bir Adım Daha Yaklaşıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Diyarbakır’a ziyaret ve programları için geldiğinde kentteki kadın sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir otelde buluştu. Toplantının ardından yaptığı açıklamada, kadına yönelik şiddetin engellenmesi için ilk adımın atılması gerektiğini belirtti.

MHP Genel Başkanı’nın açıklamalarını eleştiren Özel, barışın sağlanması ve terörün sona erdirilmesi için atılacak her adımı önemsediğini ve engel olmadığını ifade etti. Kürt sorununun var olduğunu ve Kürtlerin bu sorunu çözümüne karar verebileceğini vurguladı.

Terörün sadece Kürtlerin değil, tüm Türkiye’nin sorunu olduğunu belirten Özel, bu sorunların eş zamanlı olarak çözülmesi gerektiğini dile getirdi. Kürtlerin ve Türkiye’nin sorunlarının demokratik siyaset yoluyla çözülebileceğini ifade etti.

Eşitlik ve ayrımsızlık vurgusuyla devletin tüm vatandaşlara eşit hakları sunması gerektiğini söyleyen Özel, Kürtlerin toprak talebinin olmadığını ve eşit vatandaşlık talebi olduğunu belirtti.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde esnaf ziyareti yapan Özel, Tahir Elçi’nin öldürüldüğü yere karanfil bıraktı ve cinayetin aydınlatılması için takipçi olacaklarını ifade etti. Kürtlerin ayrılma veya toprak talebinin olmadığını yineleyerek, Türkiye’nin sorunlarının çözümü için adımların atılması gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel: Kadına Şiddete Bir Adım Daha Yaklaşıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin