1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Afyonkarahisar’da Okul Servisi ile Otomobil Kaza Yaptı: Ölü Sayısı 5’e Yükseldi

Afyonkarahisar’da Okul Servisi ile Otomobil Kaza Yaptı: Ölü Sayısı 5’e Yükseldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen trafik kazası sonucunda yaşamını yitirenlerin sayısı beşe yükseldi. Alagöz köyü yakınlarında dün meydana gelen kaza, Basri Demir yönetimindeki 03 AFN 701 plakalı okul servis minibüsü ile Mustafa Çimen’in kullandığı 20 AGS 934 plakalı otomobilin çarpışması sonucunda gerçekleşti. Kazada ağır yaralanan Emine Çimen, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada hayatını kaybeden dört kişi ve Emine Çimen’in cenazeleri, Hocalar ilçesine bağlı Çepni köyüne götürüldü. Köy meydanında düzenlenen cenaze töreninin ardından beş kişinin cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi. Ölenlerin, kaza öncesinde tarlaya pancar hasadı için gittikleri biliniyor.

Mustafa Çimen’in yanı sıra araçta bulunan Rasime Tanrıkulu, Durmuş Tanrıkulu ve Yadigar Çimen kaza yerinde hayatını kaybederken, iki kişi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kazaya ilişkin detaylar incelenirken, olayın ardından bölgeye sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri sevkedildi. Yetkililer, kazanın neden yaşandığı ve sorumluları hakkında daha fazla bilgi edinmek amacıyla detaylı bir soruşturma başlattı.

Köy halkı ve yakınları, cenaze töreni sırasında büyük bir üzüntü yaşadı. Kazadan dolayı duyulan acı ve hüzün gözlerden kaçmazken, köy sakinleri birlik ve beraberlik içinde cenazeleri defnetmenin üzücü yüküyle baş etmeye çalıştılar. Emine Çimen’in yaşamını yitirmesi ise yakınları arasında derin bir üzüntüye sebep oldu.

Kazanın neden kaynaklandığı ve alınacak önlemler konusunda bölgedeki yetkililer gerekli incelemeleri yapmaya devam ediyor. Trafik kurallarına uyma ve dikkatli sürüş, benzer acı olayların yaşanmaması için önemli bir gereklilik olarak hatırlatılıyor. Sandıklı ilçesinde meydana gelen trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden beş kişi için tüm dualar yapılırken, ailelerinin ve sevenlerinin acılarını paylaşan bir toplum olarak birlik içinde olundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Afyonkarahisar’da Okul Servisi ile Otomobil Kaza Yaptı: Ölü Sayısı 5’e Yükseldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin