1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Resmi Gazete’den Büyükelçilik Atamaları ve Yeni Görevlendirmeler!

Resmi Gazete’den Büyükelçilik Atamaları ve Yeni Görevlendirmeler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre, Türkiye’nin farklı ülkelerindeki büyükelçiliklerde ve Adalet Bakanlığı ile diğer bakanlıklardaki müfettişlik ve başmüfettişlik görevlerine yeni isimler atandı. Çek Cumhuriyeti Büyükelçiliği’ne Metin Feyzioğlu, Slovenya Büyükelçiliği’ne Hayriye Kumaşçıoğlu, Bahreyn Krallığı Büyükelçiliği’ne Ayşe Hilal Sayan Koytak, Zambiya Cumhuriyeti Büyükelçiliği’ne Hüseyin Barbaros Dicle ve İsviçre Büyükelçiliği’ne Şebnem İncesu atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Türkiye’nin farklı ülkelerindeki büyükelçiliklerde görev değişiklikleri yaşandı. Slovenya Cumhuriyeti’nde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği’ne Hayriye Kumaşçıoğlu, Bahreyn Krallığı’nda Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği’ne Ayşe Hilal Sayan Koytak atandı. Zambiya Cumhuriyeti’nde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği’ne ise Hüseyin Barbaros Dicle getirildi. İsviçre Konfederasyonu’nda Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği’ne Şebnem İncesu, Çek Cumhuriyeti’nde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği’ne Metin Feyzioğlu atandı.

Adalet Bakanlığı’nda yeni atamalar da yapıldı. Adalet Başmüfettişliklerine Mikail Torun, Ahmet Hamdi Kasapoğlu, Zafer Kandemir ve Çağlar Köse getirildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda ise İş Başmüfettişliklerine Anıl Gürses, Gökhan Ateş, Işıl Sezgin Bal ve Naz Başaran atandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda Hazine ve Maliye Başmüfettişliklerine, Ahmet Yesari Eroğlu ve Tolga Turan getirildi. Ayrıca Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda Vergi Başmüfettişliklerine 83 yeni vergi müfettişi atandı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nde ise yeni bir atama gerçekleşti. Yönetim kuruluğu üyeliğine Mustafa Akkaya getirildi. Tüm bu atamaların Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla birlikte, Türkiye’nin farklı kurum ve temsilciliklerinde görev değişiklikleri ve yeni isimlerin atanması gerçekleşti. Atama kararları ile ilgili detaylar ve gerekçeler de kamuoyu ve ilgili kurumlarla paylaşıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Resmi Gazete’den Büyükelçilik Atamaları ve Yeni Görevlendirmeler!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin