1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İmamoğlu, Başdanışman Bulut’a Tazminat Davası Açtı!

İmamoğlu, Başdanışman Bulut’a Tazminat Davası Açtı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut’a tazminat davası açıldı. İmamoğlu’nun avukatı Kemal Polat tarafından açılan davanın dilekçesinde, Yiğit Bulut’un İmamoğlu hakkında yaptığı açıklamaların toplumda yanlış izlenimler oluşturduğu ve tehdit algısı yarattığı belirtildi.

Yiğit Bulut’un, sosyal medya hesabından İmamoğlu için yaptığı paylaşımda kullanmış olduğu ifadeler nedeniyle 50 bin liralık tazminat davası açıldı. Bulut’un paylaşımı İmamoğlu’nun Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti için bir tehdit olduğunu iddia etmesi üzerine gerçekleşmişti.

Yiğit Bulut ise dava açılmasına tepki göstererek, “Sevgili dostlar, bu nasıl bir iç tutarsızlık! Devletin Bakanı’na Yüksek Yargı Organı üyelerine, ‘ahmak’ deyip, ‘bu hakaret sayılamaz, dava açılamaz, saçmalık’ diyen Ekrem bey, kendisi hakkında hakaret içermeyen bir tespitim için hırsını alamayıp adliye adliye geziyor!” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Günün öne çıkan haberlerinden biri ise Jamaikalı Marksist bir babayla, Hintli kanser araştırmacısı bir annenin kızı Kamala Harris’in kimliğine dair detaylar. Harris’in mirasıyla ilgili detaylar videolu haberimizde.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İmamoğlu, Başdanışman Bulut’a Tazminat Davası Açtı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin