1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Tayyip Erdoğan’dan flaş açıklama: “Yeni çözüm süreci için adım atmadan her şeyi hesaba katıyoruz”

Tayyip Erdoğan’dan flaş açıklama: “Yeni çözüm süreci için adım atmadan her şeyi hesaba katıyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin PKK lideri Abdullah Öcalan’ı Meclis’e çağırmasıyla hareketlenen “yeni çözüm süreci” tartışmalarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “İktidar ve ittifak olarak bir adım atmadan her şeyi hesaba katıyoruz. Kurulan tuzakları bozarak hedeflerimize yürüyeceğiz. Ülkemizde olan tüm araçları, imkanları kullanarak terörün, şiddetin olmadığı, demokrasinin ve kardeşlerin egemen olduğu bir Türkiye’yi inşa edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay’da TOKİ konutları kura çekiminde yaptığı konuşmada, Ankara’da yaşamını yitiren 5 kişiyle ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, “Türk, Kürt, Arap, Alevi, Sunni demeden 85 milyon hep beraber kardeşçe yaşayacağız. Terör örgütleri bizi maşa gibi kullanamayacak, aramıza nifak tohumu ekemeyecekler. Hep birlikte Türkiye olmamızı engelleyemeyecekler” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Erdoğan, İsrail’in dün gece İran’a yönelik gerçekleştirdiği saldırılar hakkında da açıklamalarda bulundu. “Dün gece İsrail saldırganlığının hedefi olan komşumuz İran’a ve İran Hükümetine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Batılı güçler tarafından iyice şımartılan Siyonist İsrail hükümeti, bölgesel çatışmanın fitilini ateşlemeye çalışıyor” şeklinde konuşan Erdoğan, bu tür saldırıların bölgesel istikrarsızlığa yol açabileceği uyarısında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tayyip Erdoğan’dan flaş açıklama: “Yeni çözüm süreci için adım atmadan her şeyi hesaba katıyoruz”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin