1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Ak Parti’nin Şehitlere Lokma Hayrı: “Kardeşlerimizin Ruhuna Hediye”

Ak Parti’nin Şehitlere Lokma Hayrı: “Kardeşlerimizin Ruhuna Hediye”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Denizli İl Başkanlığı ve Pamukkale İlçe Başkanlığı, Türkiye Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş.’ye (TUSAŞ) yapılan terör saldırısında şehit düşen 5 kişi ile lösemiden hayatını kaybeden Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Olgun ve geçtiğimiz günlerde trafik kazasında yaşamını yitiren AK Parti Ankara Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Betül Önderoğlu için Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii ve Külliyesinde lokma hayrı düzenledi. Cuma namazı sonrası gerçekleştirilen hayra, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek ve Furkan Olgun’un aile üyeleri katıldı.

Yapılan hayır organizasyonunda konuşan AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, TUSAŞ saldırısında şehit düşen 5 kişinin anısına bir lokma hayrı yapılmasının önemine vurgu yaptı. Güngör, Türkiye’nin gözbebeği olan TUSAŞ’ta görev yapan tüm personellere baş sağlığı dileğinde bulunarak şehit olan kardeşlerin kanlarının yerde kalmayacağını belirtti. Ayrıca Ankara’da trafik kazasında hayatını kaybeden Betül Önderoğlu ve lösemiden yaşamını yitiren Furkan Olgun’un ruhlarına hediye edebilmek amacıyla bu hayır organizasyonunu düzenlediklerini ifade etti. Güngör, Türkiye’nin güçlü olması gereken bir dönemden geçildiğini ve AK Parti olarak milletin yanında olduklarını, devletin, bayrağın ve vatanın her zaman destekçisi olduklarını belirtti.

Bu duygusal etkinliğe katılan Furkan Olgun’un babası da organizasyonda yer alarak destek verdi. Güngör, Furkan Olgun’un ailesine güzel bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür ederek Allah’tan rahmet diledi. Ayrıca güvenlik güçlerine de dua eden Güngör, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde güçlü bir Türkiye için gece gündüz çalıştıklarını vurguladı.

Hayır organizasyonu, şehit olan 5 kişi ve genç yaşta hayatını kaybeden Furkan Olgun ile Betül Önderoğlu’nun anısını yaşatmak ve ruhlarına bir hediye sunmak amacıyla gerçekleştirildi. Katılımcılar, dua ederek bu acıların unutulmaması ve milletin birlik ve beraberliğine vurgu yapmak için bir araya geldiler. AK Parti Denizli İl Başkanlığı ve Pamukkale İlçe Başkanlığı, yaşanan acılar karşısında birlik ve dayanışmanın önemini vurgulayarak, ülkenin huzur ve güvenliği için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ak Parti’nin Şehitlere Lokma Hayrı: “Kardeşlerimizin Ruhuna Hediye”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin