1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Doğanbey’de Yangın Korkusu!

Doğanbey’de Yangın Korkusu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gece saatlerinde Doğanbey Mahallesi’nde meydana gelen yangın, tek başına yaşayan F.S.’nin evinde bilinmeyen bir sebeple başladı. Alevler, bitişikteki iki eve daha sıçradı. Yangını fark edenlerin haber vermesi üzerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait yangın arazözleri de talep üzerine olay yerine yönlendirildi. Yangına itfaiye ekipleri, kerpiç, taş ve ahşap yapılı eski köy evlerinde müdahalede bulundu.

Yangın sırasında zaman zaman patlamaların yaşandığı belirtildi. Uzun uğraşların ardından sabah saatlerinde yangın kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları başlatıldı. 3 ev tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, çevresindeki 4 ev de kısmen zarar gördü. Beyşehir Belediyesi tarafından sevk edilen iş makineleri, yanan evlerin enkazını kaldırma çalışmalarına başladı. Yangından etkilenen bir kişi hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Ayrıca, Konya Valisi İbrahim Akın, Doğanbey Mahallesi’nde yangın mahallinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı ve yangından etkilenen vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Akın, geçmiş olsun dileklerini iletti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Doğanbey’de Yangın Korkusu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin