1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bağlar’da Cinayet Davasında Dikkat Çeken Ağabeyin Sosyal Medya Hamlesi!

Bağlar’da Cinayet Davasında Dikkat Çeken Ağabeyin Sosyal Medya Hamlesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yaşanan Narin Güran cinayeti davasında, tutuklu olmayan tek ağabeyi Baran Güran, sosyal medya üzerinden dikkat çeken paylaşımlarda bulundu. Baran Güran, annesi Yüksel Güran, kardeşi Enes Güran ve cinayete kurban giden Narin Güran’a ait üç ayrı fotoğraf paylaştıktan 45 dakika sonra bu paylaşımları sildi. Daha önce Diyarbakır Barosu’na vekalet vererek, “Kim olursa olsun sorumlular cezalandırılsın” diyen Baran Güran, sonrasında vekaletini geri çekmişti.

İlk paylaşımında annesini özlediğini belirten Baran Güran, onun ne dediğinin önemi olmadığını vurgulayarak canım annesini çok özlediğini ifade etti. İkinci paylaşımında ise, 15 yaşındaki tutuklu kardeşi Enes Güran’a destek vererek, iftira atanların utancını yaşatacağını belirtti. Üçüncü paylaşımında ise, küçük kardeşi Narin’in fotoğrafını paylaşarak, katledilen kardeşinin yanında olduğunu ve ona iftira atanları Allah’a havale ettiğini söyledi. Bu paylaşımlarda dikkat çeken nokta, tutuklu amcası Salim Güran hakkında herhangi bir paylaşım yapmamış olmasıydı. Baran Güran, tüm bu paylaşımlarını 45 dakika sonra silmişti.

Narin Güran cinayeti, Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulunan genç kızın ailesi ve kamuoyunda büyük üzüntü yaratmıştı. Baran Güran’ın sosyal medya üzerinden yaptığı bu paylaşımlar, dava sürecine de yansımaları olabileceği düşüncelerini akıllara getirmiştir. Baran Güran, ailesine ve cinayete kurban giden kardeşine olan sevgi ve bağlılığını paylaşarak, adaletin sağlanması için duygusal bir çağrı yapmıştı.

Dava sürecinde, tutuklu olan aile üyelerinin yanı sıra, tutuklu olmayan Baran Güran’ın da nasıl bir tavır içinde olduğu merak konusu olmuştu. Baran Güran’ın sosyal medya paylaşımları, cinayetin etkilerinin ailesi üzerindeki yıkıcı etkisini de gözler önüne sermiştir. Baran Güran’ın duygusal ve içten paylaşımları, aile içindeki dağılmanın ve acının derinliğini yansıtmaktadır. Bu paylaşımlar, ailenin yaşadığı acıya dair duygu ve düşünceleri kamuoyuna yansıtmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bağlar’da Cinayet Davasında Dikkat Çeken Ağabeyin Sosyal Medya Hamlesi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin