1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Saldırıların Bizi Hedeflerimizden Alıkoyamasına Müsade Etmiyoruz!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Saldırıların Bizi Hedeflerimizden Alıkoyamasına Müsade Etmiyoruz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen kabine toplantısı sona erdi. Toplantıda, yurt içi ve yurt dışındaki gelişmeler ele alındı. Erdoğan, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, Türkiye’nin refahı ve huzuru için kararlılıkla ilerlediklerini belirtti. Ülkenin hedeflerinden sapmamak için ihanet ve saldırılara izin vermediklerini vurguladı. Güvenlik, terörle mücadele, ulaştırma ve dış politika konularında detaylı değerlendirmeler yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 Ekim’de Ermenistan, Azerbaycan, Rusya ve İran Dışişleri Bakanlarını ülkede misafir ettiklerini açıkladı. Bu platformun önemli bir ihtiyacı karşıladığını belirten Erdoğan, kalıcı barış için önemli bir fırsat olduğunu dile getirdi. Karabağ’daki 30 yıllık işgalin sona ermesinin Güney Kafkasya’da kalıcı barışa doğru atılan önemli bir adım olduğunu söyledi. Azerbaycan ve Ermenistan’ın çabalarını takdir ettiklerini belirten Erdoğan, Azerbaycan ile iş birliği içinde olduklarını ve kalıcı barış için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Erdoğan, Türkiye’nin Yüzyılı’nı inşa etme yolunda kararlı olduklarını ve hedeflerinden sapmadıklarını vurguladı. 85 milyonun refah ve mutluluğu için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi. Terör saldırıları ve sabotajlara karşı da kararlı olduklarını belirten Erdoğan, ülkenin güvenliği ve istikrarı için önlem almaya devam edeceklerini ifade etti. Ülkenin menzilini maksatına ulaştırmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Kabine toplantısında, geniş kapsamlı konuların ele alındığı belirtildi. Ulaştırma, dış politika gibi alanlarda da detaylı değerlendirmeler yapıldığı ifade edildi. Toplantı sonrası yapılan açıklamada, önemli gelişmelerin yaşandığı vurgulandı. Türkiye’nin bölgesinde barış ve istikrar için çaba gösterdiği belirtildi. Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki sürecin Türkiye tarafından yakından takip edildiği ifade edildi.

Sonuç olarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen kabine toplantısında Türkiye’nin iç ve dış gelişmeleri ele alındı. Ülkenin refahı ve güvenliği için kararlılıkla çalışacaklarını dile getiren Erdoğan, bölgede barış ve istikrarın sağlanması için çaba harcadıklarını belirtti. Azerbaycan ve Ermenistan arasında yaşanan gelişmelerin yakından takip edildiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Saldırıların Bizi Hedeflerimizden Alıkoyamasına Müsade Etmiyoruz!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin