1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. 22 Yaşındaki Zeynep Çelik, Bağımsız Olarak Kazandı!

22 Yaşındaki Zeynep Çelik, Bağımsız Olarak Kazandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çanakkale’de yaşayan 22 yaşındaki Zeynep Çelik, Kalkım beldesinde bağımsız olarak seçimlere girdi ve 31 Mart’ta yapılan seçimlerde yüzde 47.91 oranında oy alarak göreve başladı. Yenice Adliyesi’ne gelişinde karşılanan Çelik, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Özlem Egemen Çavuşoğlu’ndan mazbatasını aldı. Gazetecilere yaptığı açıklamada, destek veren halka teşekkür etti ve sonuçtan çok mutlu olduğunu belirtti.

22 yaşındaki Zeynep Çelik, Kalkım halkına destekleri için teşekkür ederek seçim sonucundan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Halkın kendisine inanıp güvendiğini vurgulayan Çelik, bu güveni boşa çıkarmayacağını ve beldedeki ihtiyaçları karşılamak için çaba harcayacağını söyledi. Kalkım halkına gösterdikleri destekten dolayı tekrar teşekkür eden Çelik, mücadele ederek ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti.

Yenice Kaymakamlığı önünde hatıra fotoğrafı çektiren Zeynep Çelik, belediye binasına giderek makamına geçti. Beraberindeki kişilerle birlikte fotoğraf çektirerek işaret ettiği bu yeni başlangıç, genç belediye başkanının heyecanını ve kararlılığını yansıtıyordu. Çelik, belediye binasına adım attığında artık sorumluluklarının başladığını bilerek halkına karşı olan sorumluluğunun farkındalığıyla makam odasına yürüdü.

Genç yaşına rağmen halkının güvenini kazanarak seçimi kazanan Zeynep Çelik, Kalkım beldesinin genç ve dinamik bir belediye başkanı olarak göreve başladı. Seçim sürecinde ortaya koyduğu çaba ve kararlılığıyla halkın takdirini kazanan Çelik, belediye başkanlığı sürecinde de aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarına devam edeceğini vurguladı. Kazanılan oy oranıyla halkın desteğini alan Çelik, beldesinin gelişimine katkı sağlamak için var gücüyle çalışacağını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
22 Yaşındaki Zeynep Çelik, Bağımsız Olarak Kazandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin