1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Mazbatasını Aldı: Yarından İtibaren Çalışmalara Hızlı Başlıyor!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Mazbatasını Aldı: Yarından İtibaren Çalışmalara Hızlı Başlıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde tekrar seçilerek mazbatasını aldı. Mazbata töreni Pendik Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti ve törene seçilen meclis üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatları, AK Parti Kadın Kolları teşkilatı temsilcileri ve AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatları da katıldı. Tören sırasında Başkan Cin, seçilen meclis üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mazbatasını almasının ardından bir konuşma yapan Başkan Ahmet Cin, seçimlerin ülke, il ve ilçe için hayırlı olmasını diledi. Pendikli seçmenlerin Cumhur İttifakı adayı olarak kendisini tekrar seçmelerinden dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Cin, çalışmalara hızla devam edeceklerini belirtti. Yeni dönemde Pendik için projeleri ve işlerinin olduğunu ifade eden Cin, bu projeleri hayata geçirerek ilçeyi daha yaşanabilir bir hale getirmeyi hedeflediklerini söyledi. Pendik seçmenine teveccüh gösterdikleri için teşekkür eden Cin, ilçenin tamamına eşit ve adaletli bir şekilde hizmet götüreceklerini vurguladı.

Başkan Ahmet Cin, Pendik halkının görüşlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, onlarla birlikte güzel bir dönem geçireceklerini ve her zaman beraber olmaya devam edeceklerini söyledi. Pendik’i daha güzel bir yer haline getirmek için çalışacaklarını ifade eden Cin, halkın verdiği kararın kendileri için önemli olduğunu dile getirdi.

Mazbata törenine katılanlar arasında seçilen meclis üyeleri de vardı. Meclis üyeleri, Başkan Ahmet Cin’in konuşmasını dinledikten sonra birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Pendik’te yapılacak çalışmaların birlikte yürütülmesi gerektiğini vurgulayan meclis üyeleri, ilçenin gelişmesi ve ilerlemesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirttiler.

Mazbata töreni sonrasında hatıra fotoğrafı çekilen Başkan Ahmet Cin ve seçilen meclis üyeleri, Pendik için yapılacak hizmetlerde birlikte çalışacaklarının mesajını verdiler. Yarından itibaren göreve başlayacak olan ekip, Pendik’in daha iyi bir geleceğe sahip olması için birlikte çalışacaklarının sözünü verdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Mazbatasını Aldı: Yarından İtibaren Çalışmalara Hızlı Başlıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin