1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Pendikspor Maçı İçin Kampına Girdi!

Fenerbahçe, Pendikspor Maçı İçin Kampına Girdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Süper Lig’in 29. haftasında Pendikspor’u karşılamak üzere hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Takım, antrenmanlarını Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleri ile başladı. Daha sonra oyuncular 3 gruba ayrılarak 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenmanın son bölümünde ise dar alanda çift kale maçlar oynandı. Bu antrenmanla Pendikspor maçına hazırlanan Fenerbahçe, tesislerde kampa girdi.

Fenerbahçe’nin Süper Lig’in 29. haftasında Pendikspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıkları tamamlandı. Takım, antrenmanlarını Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirdi. İsmail Kartal yönetimindeki antrenman, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleri ile başladı. Oyuncular daha sonra 3 gruba ayrılarak 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenmanın son bölümünde ise dar alanda çift kale maçlar oynandı. Pendikspor maçı için hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, tesislerde kampa girdi.

Fenerbahçe, İHA tarafından yapılan habere göre Süper Lig’in 29. haftasında Pendikspor’u ağırlayacak. Takımın hazırlıkları kapsamında gerçekleştirilen antrenmanlar, Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleşti. İsmail Kartal yönetimindeki çalışmalar, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleri ile başladı. Oyuncular daha sonra 3 gruba ayrılarak 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenmanın son bölümünde ise dar alanda çift kale maçlar oynandı. Bu antrenmanla Pendikspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, tesislerde kampa girdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe, Pendikspor Maçı İçin Kampına Girdi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin