1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: “Paul Onuachu Fenerbahçe Maçında Yok!”

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: “Paul Onuachu Fenerbahçe Maçında Yok!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig’in 29. haftasında evinde Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Akyazı Stadı’nda oynanan maçı Trabzonspor, 5-1’lik skorla kazandı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri Enis Bardhi, Davide Biraschi (kendi kalesine), Trezeguet, Nicolas Pepe ve Umut Bozok attı. Karagümrük’ün tek golü ise Markao’dan geldi.

Abdullah Avcı, maçın ardından yaptığı açıklamalarda, takımının performansından memnun olduğunu belirtti. Avcı, rakipleri Karagümrük’ün tecrübeli ve sıkışık oynayan bir takım olduğunu vurgulayarak, oyuncularının duygularını karıştırmadan doğru şeyleri yaptığını söyledi. Avcı, geçen haçta olduğu gibi bu hafta da ilk topun gol olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Ayrıca, sakat oyuncularla ilgili bilgi veren Avcı, Paul Onuachu’nun Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceğini açıkladı.

Abdullah Avcı, oyunlarının bir organizasyon oyunu olduğunu belirtti. Kendi performanslarını yetersiz bulduğunu ifade eden Avcı, kadro zenginliğini artırmaları gerektiğini söyledi. Maç kazandıkça oyuncuların birbirlerine olan güveninin arttığını belirten Avcı, sabırlı bir oyun sergilediklerini ve bundan dolayı galibiyeti hak ettiklerini aktardı.

Trabzonspor, Fenerbahçe maçında Paul Onuachu’nun yokluğunu hissedecek. Onuachu, sezon boyunca takımına önemli katkılar sağladı ve Fenerbahçe maçında da yıldızlaşmıştı. 29 yaşındaki futbolcu, takımın önemli gol silahlarından biri olarak dikkat çekiyor. Ancak sakatlığı nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalacak.

Sonuç olarak, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takımının Fatih Karagümrük karşısında aldığı galibiyetten memnun olduğunu belirtirken, Paul Onuachu’nun sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceğini duyurdu. Takımın önümüzdeki maçlarda Onuachu’nun eksikliğini nasıl telafi edeceği ise merak konusu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: “Paul Onuachu Fenerbahçe Maçında Yok!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin