1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Polis Memuru Sosyal Medyada Skandal! Tutuklandı

Polis Memuru Sosyal Medyada Skandal! Tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitlis Emniyet Müdürü tarafından yürütülen terörle mücadele faaliyetlerinin, emniyet hizmetlerine tahsis edilen sivil araç ve polis memuru olan eşinin görev yerinin sosyal medya platformu ‘X’ üzerinden paylaşılması sonucunda polis ekipleri harekete geçti. Bitlis Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, paylaşımların Trabzon Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru tarafından yapıldığını tespit etti. Polis memurunun ‘BombacıMülayim01’ adıyla açtığı hesaptan yapılan paylaşımlar üzerine harekete geçen polis ekipleri, kendisini Terörle Mücadele Kanunu’nun 6. maddesi ve Türk Ceza Kanunu’nun 136. maddesi kapsamında gözaltına aldı.

Gözaltına alınan polis memuru üzerinde ve ikametinde yapılan aramalarda kişiye özel, gizli ve çok gizli ibareli yaklaşık 3 bin evrakın arşivlendiği belirlendi. Ayrıca polis memurunun hukuki yardım adı altında menfaat temin ettiği ve kendisine para aktarımında bulunan mağdurların olduğu tespit edildi. Asılsız bilgi aktardıkları belirlenen diğer polis memurları da gözaltına alındı.

Haklarında işlemleri tamamlanan polis memurları sağlık kontrolünden geçirildikten sonra geniş güvenlik önlemleri altında Bitlis Adliyesi’ne sevk edildi. ‘BombacıMülayim01’ adıyla sosyal medyada veriler paylaşan polis memuru mahkemece tutuklanırken, diğer polis memurları adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Polis Memuru Sosyal Medyada Skandal! Tutuklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin