1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Antalya’da Öğle İzninde Marketten Çıkan Belediye Çalışanı Otomobilin Çarpması Sonucu Hayatını Kaybetti!

Antalya’da Öğle İzninde Marketten Çıkan Belediye Çalışanı Otomobilin Çarpması Sonucu Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da bir öğle izninde yaşanan trajik kaza, Antalya Büyükşehir Belediyesi çalışanı Gürkan Gençer’in hayatını kaybetmesine neden oldu. Kazada, Muratpaşa ilçesi Demircikara Mahallesi Burhanettin Onat Caddesi’nde meydana geldi. Gençer, öğle molasında markete gitmek için yolun karşısına geçerken, bir otomobilin çarpması sonucu metrelerce havaya savruldu. Yaşanan çarpma sonucunda Gençer’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, Gençer’in hayatını kaybettiğini tespit etti. Otomobilin sürücüsü olan Özgür K.’nin eşi Esra K. ise kaza esnasında küçük çaplı yaralandı. Otomobilde meydana gelen hasarın ardından polis ekipleri, olay yerini güvenlik şeridine aldı.

Kazanın yaşanmasının ardından, sürücü Özgür K. eşi Esra K.’yı teselli etmeye çalışarak sakinleştirmeye çalıştı. Polis ekipleri tarafından alınıp karakola götürülen sürücü ve eşi ifadeleri alındı. Kaza haberi üzerine olay yerine gelen Gençer’in mesai arkadaşları büyük üzüntü yaşadı ve gözyaşı döktü. Gençer’in ayakkabıları da mesai arkadaşları tarafından yanına konuldu.

Olay yeri inceleme ekipleri, Gençer’in kişisel eşyalarını mesai arkadaşlarına teslim ettikten sonra cenazeyi Adli Tıp Kurumu’na göndermek üzere morga kaldırdı. Kazaya ait güvenlik kamerası görüntüleri incelendiğinde, Gençer’e çarpan aracın hızla geldiği ve çarpmanın ardından yol kenarına savrulan Gençer’in görüntülerine ulaşıldı. Otomobilin çarpmanın ardından durduğu ve sürücünün yerde yatan Gençer’in yanına koştuğu anlar da kaydedildi.

Yaşanan kazada bir hayatın kaybedilmesi, ailesi, mesai arkadaşları ve yakın çevresi için büyük bir acıya dönüştü. Gençer’in ani ölümü, tüm Antalya Büyükşehir Belediyesi personelini derin bir üzüntüye boğdu. Kazanın ardından ölen Gençer’e olan saygı ve başsağlığı mesajları ise sosyal medyada paylaşıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalya’da Öğle İzninde Marketten Çıkan Belediye Çalışanı Otomobilin Çarpması Sonucu Hayatını Kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin