1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İsmailağa Cemaati Lideri Hasan Kılıç’ın Cenaze Töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Katılımıyla Gerçekleşti

İsmailağa Cemaati Lideri Hasan Kılıç’ın Cenaze Töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Katılımıyla Gerçekleşti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç, böbrek rahatsızlığı nedeniyle 93 yaşında vefat etti. Merhum için Fatih Camisi’nde ikindi namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılarak cemaate başsağlığı diledi.

Cenaze namazını İsmailağa Camisi’nin emekli imamlarından Ahmet Fikri Doğan kıldırdı. Ardından İsmailağa Camisi İmamı Salih Topçu, Kılıç için dua edip tezkiye konuşması yaparak cemaate hitap etti. Topçu, Kılıç’ın vefatı sonrasında cemaatin yeni liderinin Fikri Doğan olduğunu açıkladı.

Cenaze namazına katılan İsmailağa Cemaati’nin yeni lideri Fikri Doğan da törende yerini aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da cenaze namazı ve tezkiye konuşmasının ardından Kılıç’ın tabutuna omuz verdi.

Kılıç’ın naaşı, cenaze namazının ardından Edirnekapı’daki Sakızağacı Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze törenine, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AKP İstanbul Milletvekilleri Mustafa Demir, Adil Karaismailoğlu ve Süleyman Soylu, İstanbul Valisi Davut Gül, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan da katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsmailağa Cemaati Lideri Hasan Kılıç’ın Cenaze Töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Katılımıyla Gerçekleşti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin