1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdoğan’dan Çocuklara Özel 23 Nisan Mesajı

Erdoğan’dan Çocuklara Özel 23 Nisan Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklarla buluşan Cumhurbaşkanı, çocuklara hitaben şunları söyledi:

“Değerli evlatlarımız, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Ülkemizdeki çocuklarla birlikte tüm dünya çocuklarının bayramını burada sizlerle kutlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Tüm dünya çocuklarına en içten sevgilerimi iletiyorum.”

“Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı, kurtuluş savaşımızın lideri, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve ülkemizin gelişimine katkı sağlayan herkesi saygıyla anıyorum.”

Bugün, 104. yıl dönümünde Büyük Millet Meclisi’nin açılışını kutluyoruz. Ankara’da dualarla ve tekbirlerle açılan Meclis, milletimizin özgürlük mücadelesinin sembolü oldu.”

“Bu anlamlı günde, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hediye edilmesi tesadüf değil. Devletimiz, çocuklara verdiği önemin yanı sıra geleceğe de önem veriyor.”

“Size Türkiye Yüzyılı Vizyonu’nu emanet ettik. Her birinizin bu vizyonu en iyi şekilde taşıyacağına inancım tam. Çalışkanlığınız, başarılarınız, heyecanınız ve umudunuzla Türkiye’yi ileriye götüreceğinize yürekten inanıyorum.”

“Sizler, büyük ve güçlü Türkiye’nin gelecekteki mimarları olacaksınız. Emanetlere sahip çıkarak, gelecek nesillere temiz bir şekilde devredeceksiniz.”

“Sizleri geleceğin siyasetçileri, bilim insanları, devlet adamları ve sanatçıları olarak görüyorum. Rabbim’den başarılar diliyorum.”

“23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha kutlarken, gelecek yıllarda daha güçlü ve mutlu bir Türkiye’de sizinle tekrar buluşmayı umuyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan’dan Çocuklara Özel 23 Nisan Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin