1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sapanca’da Genç Kızın Ölümü Şüphe Uyandırıyor

Sapanca’da Genç Kızın Ölümü Şüphe Uyandırıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son pazar günü Sapanca ilçesi Soğucak Yaylası’nda meydana gelen olayda, Erhan Sofuoğlu isimli bir kişi, yaylada kaldirik otu toplamak için gittiği sırada bir evin önünde hareketsiz yatan bir kadını fark etti ve durumu hemen ihbar etti. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kadının hayatını kaybettiği belirlendi ve jandarma yapmış olduğu kimlik kontrolünde kadının Betül Kurt olduğunu tespit etti. İnceleme sonucunda kadının cansız bedeninde kesici ya da delici alet izine rastlanmadı ve genç kızın cansız bedeni Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezi’ne gönderildi. Ancak yapılan incelemeler sonucunda ölüm nedeni hakkında net bir sonuca varılamadı ve numuneler İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’na gönderildi. Betül Kurt’un cenazesi ise dün Sakarya’nın Serdivan ilçesinde defnedildi.

Sapanca Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ve Sapanca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Betül Kurt’un yaylaya M.D., Y.K. ve D.B. isimli 3 arkadaşıyla birlikte gittiğini belirledi. D.B. isimli kadın ile M.D. ve Y.K. dün gözaltına alındı ve şüpheliler, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerin jandarmadaki ifadelerine göre, yaylada uyuşturucu kullandıklarını, daha sonra çıkan tartışma sebebiyle Betül Kurt’un yanlarından ayrıldığını ve ölüm olayıyla ilgilerinin olmadığını, arkadaşlarının öldüğünü sonradan duyduklarını söyledikleri öğrenildi. Ayrıca Betül Kurt ile birlikte gözaltına alınan 3 kişinin uyuşturucu kullanma suçundan kayıtlarının bulunduğu belirlendi. Şüphelilerin savcılık sorgusunun devam ettiği bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sapanca’da Genç Kızın Ölümü Şüphe Uyandırıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin