1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İzmir’de Yan Bakma Tartışması Kanlı Bitti!

İzmir’de Yan Bakma Tartışması Kanlı Bitti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerel basında yer alan habere göre, İzmir’in Konak ilçesinde meydana gelen olayda, 22 Nisan tarihinde P.D. isimli bir kişi, Gültepe semtinde Ş.E.S. isimli bir kişi ile ‘yan bakma’ iddiası üzerine tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve P.D., yanında bulunan bıçakla Ş.E.S.’yi sırtından bıçakladı. Ağır yaralanan Ş.E.S., olay yerine gelen ambulans ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri, suç geçmişi bulunan P.D.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldılar. P.D., Gültepe Şehit Mehmet Çelik Polis Merkezi Amirliği’ne teslim edildi ve yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın detaylarına göre, Gültepe mahallesinde meydana gelen kavgada P.D. tarafından bıçaklanan Ş.E.S.’nin durumunun ciddi olduğu ve hastanede tedavi altında tutulduğu belirtildi. Polis ekipleri, olayın ardından detaylı bir soruşturma başlattılar ve görgü tanıklarının ifadelerine başvurarak olayın seyrini belirlemeye çalıştılar.

İzmir’in Konak ilçesinde yaşanan bu şiddet olayı, mahalle sakinleri arasında endişe ve korku yarattı. Olayın ardından mahallede güvenlik önlemleri arttırılarak polis ekipleri sıkı bir şekilde devriye gezmeye başladılar. Mahalle sakinleri, benzer olayların yaşanmaması için yetkililerden daha fazla güvenlik önlemi alınmasını talep ettiler.

Yaşanan bu üzücü olay, vatandaşlar arasında infial yaratarak güvenlik endişelerini arttırdı. İzmir’in Konak ilçesinde artan şiddet olayları, yerel halkın tedirginliğine neden olurken, yetkililerin olaylara karşı daha sıkı önlemler alması bekleniyor. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yaşanan bu tür olayların tekrarlanmaması için gerekli tedbirlerin alınması gerektiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir’de Yan Bakma Tartışması Kanlı Bitti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin