1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Salacak Sahil Meydanı’nda Renkli 23 Nisan Kutlamaları!

Salacak Sahil Meydanı’nda Renkli 23 Nisan Kutlamaları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Salacak Sahil Meydanı’nda saat 14.00’ten itibaren DJ eşliğinde başlayan etkinlik, çocuklar için özel olarak düzenlenen programlar ile renklendi. Kids Zumba, Arı Maya, Maşa ile Koca Ayı ve Kukuli gibi çocuklar tarafından sevilen karakterler sahnede yer aldı. Katılımcılara Türk bayrağı, balon ve pamuk şeker gibi sürpriz hediyeler dağıtıldı. Litvanya, Macaristan, Polonya, Filistin, Hatay ve Sinop halk dansları toplulukları da gösterilerini sergiledi. Etkinlik boyunca sahne alan Ceza ve Zeynep Bastık ise sevilen şarkılarıyla kutlamalara katılanlara unutulmaz anlar yaşattılar. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu ile Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş da etkinliğe katılanlar arasındaydı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu etkinlikte yaptığı konuşmada, “Hepimizin içi neşe dolu değil mi? Hepimizin içi kıpır kıpır değil mi? Bu bayram sadece bize ait bir bayram değil artık. Bu cennet vatanın bütün çocuklarına hediye olan ve aynı zamanda bütün dünya çocuklarına hediye edilmiş muhteşem bir bayram. Ulusal egemenliğimizin bayramı, çocuklarımızın bayramı kutlu olsun” şeklinde duygularını dile getirdi.
Etkinliğe katılan Arzu Eren Palaz ise görüşlerinde, “Genel olarak çok güzel bir etkinlik, çok memnun kaldık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Atamızın çocuklara armağan ettiği bayramı böyle coşkuyla kutlamamıza vesile olduğu için Büyükşehir’e ve Üsküdar Belediyesine çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Salacak Sahil Meydanı’nda Renkli 23 Nisan Kutlamaları!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin