1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ekonomist Korhan Berzeg’e Ait Kemik ve Kıyafet Parçaları Bulundu! Son Durum İnceleme Başladı

Ekonomist Korhan Berzeg’e Ait Kemik ve Kıyafet Parçaları Bulundu! Son Durum İnceleme Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gönen Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, ekonomist Korhan Berzeg’e ait olduğu değerlendirilen kemik ve kıyafet parçalarının Armutlu Mahallesi’ne 3,5 kilometre uzaklıktaki dere yatağında bulunduğu tespit edildi. Bu bulgular üzerine Jandarma ekipleri bölgede geniş çaplı inceleme çalışmalarına başladı. 6 Jandarma Asayiş Timi, 3 JASAT, bir İstihbarat Timi, 3 Jandarma Asayiş Komando ve bir kadavra tespit köpek unsuruyla toplamda 59 personel ile araştırma yapıldı.

Çalışmalar kapsamında Korhan Berzeg’in eşi Angela ve kızı Nisa Berzeg, Gönen ilçesine gelerek DNA örnekleri verdi. Araştırmaların yoğunlaştığı bölgede kadavra tespit köpek unsuru sayısı 3’e çıkarıldı. Yapılan inceleme ve araştırmaların yarın sabah tekrar başlayacağı bilgisi paylaşıldı.

Korhan Berzeg’in kaybolmasının ardından başlatılan arama çalışmaları uzun süre devam etmiş ancak sonuç vermemişti. Berzeg, 17 Haziran 2023 tarihinde evinden köpeği ile çıktığı sabah yürüyüşünde kaybolmuş, yapılan aramalarda herhangi bir bulguya ulaşılamamıştı. Ancak 29 Ağustos’ta bir vatandaş tarafından fark edilen köpeğin Berzeg’e ait olduğu teşhis edilmişti. Köpeğin sağlıklı olduğu belirlenmiş, ancak Berzeg’e ait herhangi bir iz bulunamamıştı.

Bunun üzerine Armutlu mahallesine yaklaşık 3,5 kilometre uzaklıkta kemik ve kıyafet parçaları ile kimlik ve banka kartları bulunmuştu. Bu bulguların Berzeg’e ait olduğu değerlendirilerek, olayın aydınlatılması için soruşturma başlatılmıştı. Jandarma ekipleri ve Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinasyonunda yapılan çalışmalar sonucunda bölgede geniş çaplı araştırmalar sürdürülüyor.

Sonuç olarak, Korhan Berzeg’e ait olduğu değerlendirilen kemik ve kıyafet parçalarının bulunduğu alanda yapılan araştırma çalışmaları devam ediyor. Berzeg’in ailesi DNA örnekleri vermiş ve çalışmalar yarın tekrar başlayacak. Olayın detayları ve Berzeg’in kaybolma hikayesi ise bölgede endişe ve merakla takip ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ekonomist Korhan Berzeg’e Ait Kemik ve Kıyafet Parçaları Bulundu! Son Durum İnceleme Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin