1. Haberler
  2. Spor
  3. TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik: ‘FIFA ve UEFA ile Aile Gibiyiz’

TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik: ‘FIFA ve UEFA ile Aile Gibiyiz’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Onursal Başkanı olan Şenes Erzik, önemli açıklamalarda bulundu ve TFF’nin FIFA ile UEFA arasındaki ilişkilerin son derece sağlam olduğunu vurguladı. Şenes Erzik, FIFA’nın Zürih’teki müzesinde kendisine ait özel bir köşe olduğunu belirtti ve geçmişte bu kurumlarda üst düzey yöneticilik yaptığını ifade etti. Ayrıca, Türkiye Futbol Federasyonu’nun FIFA ve UEFA ile aile gibi olduğunu aktardı.

Avrupa Futbol Şampiyonası için uzun süredir çalıştıklarını ve önceki denemelerinde çok az bir farkla kaybettiklerini dile getiren Erzik, bu sefer kazandıklarını belirtti. Ayrıca, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin kendisine TFF Onursal Başkanı akreditasyon kartını takdim ettiği anı da paylaştı. Bu anının evinde en değerli hatıralarından biri olduğunu vurgulayan Erzik, Büyükekşi’nin kendisine verdiği fotoğrafı da özel bir şekilde sakladığını ifade etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Şenes Erzik, 18 Temmuz’da yapılacak TFF seçimli mali genel kurulu hakkında da görüş belirtti ve tarih tartışmalarını anlamsız bulduğunu dile getirdi. Ayrıca, futbolun geleceğinin altyapıda olduğunu savunan Erzik, A Milli Futbol Takımı için iyi bir ekip kurulduğunu ve Montella’nın doğru bir tercih olduğunu söyledi. Kendi çocuklarımızı yetiştirerek futbolun geleceğini inşa etmemiz gerektiğini vurguladı.

Son olarak, Erzik, Türk futboluna önemli hizmetlerde bulunduğunu ve geçmiş başarılarıyla gurur duyduğunu belirtti. TFF’nin FIFA ve UEFA ile olan ilişkilerinin köklü ve sağlam olduğunu vurgulayan Erzik, Türk futboluna katkı sağlama konusundaki kararlılığını dile getirdi. Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik: ‘FIFA ve UEFA ile Aile Gibiyiz’
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin