1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul Sarıyer’de öğrenci babasının kadın öğretmene saldırısı kameralara yansıdı!

İstanbul Sarıyer’de öğrenci babasının kadın öğretmene saldırısı kameralara yansıdı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Sarıyer’de bulunan Prof. Dr. Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu’nda gerçekleşen saldırıda, iddiaya göre ara dönemde gelen bir öğrencinin akran zorbalığı yapması üzerine kadın öğretmen N.Ö. tarafından uyarıldı. Ancak öğrencinin tepki göstermesi sonucu babası A.Ç. okula geldi ve koridorda öğretmen N.Ö.’ye saldırdı. N.Ö. yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Eğitim Bir-Sen 6 Nolu Şube Başkanı İdris Şekerci, olayı sosyal medyada lanetleyerek, öğretmene yönelik şiddetin esasların dışında bir durum olduğunu belirtti. Öğretmenin uyarısına karşı öğrenci babasının şiddete başvurmasını kınadı ve öğretmene yapılan saldırıyı lanetledi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü olayı araştırarak, öğrencinin babası A.Ç.’nin öğretmen N.Ö.’ye darp ettiğini tespit etti. A.Ç. gözaltına alındı ve adli makamlara sevk edilerek işlemlerin yapılacağı bildirildi. A.Ç. kasten yaralama ve mala zarar verme suçlarından sorumlu tutulacak.

Saldırı anı güvenlik kamerasına yansırken, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı. Eğitim Müdürlüğü, konuyu hassasiyetle takip ederek gerekli önlemlerin alınacağını belirtti.

Öğretmen N.Ö.’nün saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde N.Ö.’nün koridorda yürürken A.Ç.’nin saldırısına uğradığı ve diğer öğretmenler tarafından yardım edildiği görülebiliyor. Saldırganın yakalanması ve adli sürecin başlatılmasıyla ilgili olayın detaylı bir şekilde soruşturulacağı belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Sarıyer’de öğrenci babasının kadın öğretmene saldırısı kameralara yansıdı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin