1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Elmalıkent Mahallesi’nde Motosikletli Trafik Polisi Kaza Geçirdi ve Şehit Oldu

Elmalıkent Mahallesi’nde Motosikletli Trafik Polisi Kaza Geçirdi ve Şehit Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elmalıkent Mahallesi’nde motosikletli trafik polisi Emrah Büke, seyir halindeyken kaldırıma çarptı ve refüje savruldu. Kazanın ardından ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı polise ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Emrah Büke’yi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Ne yazık ki, tüm çabalara rağmen Büke hastanede hayatını kaybetti ve şehit oldu.

Kaza, Elmalıkent Mahallesi’nde meydana geldi. Emrah Büke’nin motosikleti seyir halindeyken kaldırıma çarptı ve ardından refüje savruldu. Olayın ardından bölgeye hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı polise olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onu Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Ancak, tüm çabalara rağmen Emrah Büke kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Emrah Büke’nin kaza sonucu yaşamını yitirdiği olay, Elmalıkent Mahallesi’nde meydana geldi. Motosikletli trafik polisi Büke, seyir halindeyken kaldırıma çarptı ve refüje savruldu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı polise ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onu Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Ancak tüm müdahalelere rağmen Emrah Büke hayatını kaybetti ve şehit oldu.

Elmalıkent Mahallesi’nde meydana gelen kaza sonucu motosikletli trafik polisi Emrah Büke, kaldırıma çarptıktan sonra refüje savruldu. Olayın ardından bölgeye hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı polise olay yerinde müdahale edip ardından onu Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Ne yazık ki, tüm çabalara rağmen Emrah Büke kurtarılamayarak şehit oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elmalıkent Mahallesi’nde Motosikletli Trafik Polisi Kaza Geçirdi ve Şehit Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin