1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Aydın’da Gözyaşları: İlk Kez Gördüğü Annesini Dakikalar Sonra Kaybettiğini Öğrendi

Aydın’da Gözyaşları: İlk Kez Gördüğü Annesini Dakikalar Sonra Kaybettiğini Öğrendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın’da, Aydın-Muğla kara yolu Söğütçük mevkisinde saat 12.00 sıralarında meydana gelen kaza, 48 ALS 987 plakalı otomobilin kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanması sonucunda gerçekleşti. Kaza sonucunda Ziraat Mühendisi Ayşe Cihan Harman hayatını kaybederken, eşi Hayrettin Harman ve 1 yaşındaki kızları D.H. yaralandı. Polis ve sağlık ekibi olay yerine sevkedilerek yaralılar ambulansla Çine Devlet Hastanesi’ne taşındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi ve Ayşe Cihan Harman’ın cenazesi aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Harman çiftinin kızları D. Harman’ın doğumundan beri görme bozukluğu yaşadığı biliniyordu. Aydın’da özel bir hastanede gerçekleştirilen operasyon sonucu ilk kez görmeye başlayan kızlarının mutlu bir şekilde taburcu olduktan sonra yaşanan kaza sonucu annesini kaybettiği öğrenildi. Anne Harman’ın cenazesinin yarın öğle namazını müteakip Bayır’da defnedileceği belirtildi. Kazada yaralanan baba Hayrettin Harman’ın sağlık durumunun iyi olduğu ancak kırık olan kızlarının Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alındığı açıklandı.

Bu acı olay, kızlarının ilk kez gördüğü anlar sonrasında gelen dramatik bir şekilde yaşanmasıyla büyük üzüntü yarattı. Harman ailesinin yaşadığı bu travmatik olay, aynı zamanda toplumda da derin bir üzüntü ve endişe yarattı. Kazada hayatını kaybeden Ayşe Cihan Harman’ın ani ve beklenmedik ölümü, ailenin yaşadığı mutluluğun kısa sürede acıya dönüşmesiyle herkesi derinden sarsmıştı.

Bu tür acı olaylar, sürücülerde daha dikkatli olma ve trafik kurallarına uyma konusunda bir kez daha farkındalık yaratmalıdır. Trafik kazaları sonucunda yaşanan kayıpların önüne geçmek için herkesin daha duyarlı ve sorumlu davranması gerekmektedir. Aydın’da yaşanan bu trajik olay, aile üyeleri ve sevenlerinin yanı sıra toplumu da derinden etkilemiş ve acı bir gerçeği bir kez daha hatırlatmıştır. Aileye başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aydın’da Gözyaşları: İlk Kez Gördüğü Annesini Dakikalar Sonra Kaybettiğini Öğrendi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin