1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Euroleague Hakemi Belgrad’da Tom Ford Parfümü Çaldı, Yakalandı!

Euroleague Hakemi Belgrad’da Tom Ford Parfümü Çaldı, Yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Euroleague hakemi Matej Boltauzer, Belgrad’da hırsızlık yaptığı için tutuklandı. Ligin 12. haftasında Partizan-Monaco maçından sonra Nikola Tesla Havaalanı’nda yakalanan Boltauzer, Tom Ford marka 221 Euro değerinde parfüm çalarken suçüstü yakalandı. 30 bin dinarlık ceza ödeyerek serbest bırakıldıktan sonra, Sırp medyasına konuşurken konu hakkında bilgisi olmadığını dile getirdi.

Eski Trabzonspor Kulübü Onursal Başkanı ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, İstanbul’da vefat etti. 76 yaşındaki merhum için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve futbolcuların katıldığı cenaze töreninin ardından Yılmaz’ın naaşı Karacaahmet Mezarlığı’nda defnedildi.

Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague playoff çeyrek final serisinde Monaco’ya deplasmanda 93-88 mağlup oldu. İlk yarıyı geride kapatan Kanarya, üçüncü çeyreğe önde girse de son periyotta maçı çeviremedi. Tyler Dorsey’nin 25 sayısıyla öne çıktığı F.Bahçe’de Wilbekin de 23 sayıyla etkili oldu. Monaco’da ise Donatas Motiejunas 18 sayı ile takımını galibiyete taşıdı. Serinin üçüncü maçı 1 Mayıs Çarşamba günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak.

Fenerbahçe’ye, Şanlıurfa’da oynanan Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçının ardından verilen ceza indirildi. Başlangıçta 4 milyon TL olan ceza, F.Bahçe’nin itirazı sonucu 400 bin TL’ye düşürüldü. TFF tarafından yapılan açıklamada, disiplin ihlalinin sportmenliğe aykırı olduğu belirtilirken hükmen mağlubiyet kararının devam ettiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Euroleague Hakemi Belgrad’da Tom Ford Parfümü Çaldı, Yakalandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin