1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Filistin’e Destek Yürüyüşünde Skandal Olay!

Filistin’e Destek Yürüyüşünde Skandal Olay!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir Gazze Platformu geçtiğimiz cumartesi günü, Filistin’e yapılan İsrail saldırılarına destek amacıyla bir yürüyüş düzenledi. Yürüyüş sırasında Y.U. isimli katılımcı, etkinlik sonrasında İki Eylül Caddesi’nde ‘Kelime-i Tevhid’ bayrağı açarak yürümeye devam etti.

Y.U. ile iddiaya göre bayrağı indirmesini isteyen ve almak isteyen Hilmi Kadri Türksoy arasında bir tartışma yaşandı. Çevredekilerin müdahalesiyle taraflar ayrıldı. Bu olaylar sırasında çevrede bulunanlar tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerin ardından Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Bayrağı almaya çalıştığı iddia edilen Hilmi Kadri Türksoy gözaltına alındı ve tutuklanarak adliyeye sevk edildi.

Türksoy ifadesinde suçlamaları kabul etmedi ve bayrağa zarar verme niyetinin olmadığını belirtti. Olayın içeriğinden haberi olmadığını ve kalabalık bir grup içinde bulunduğunu söyleyen Türksoy, soruşturmanın devam ettiğini belirtti. Türksoy, olayın basında çıkan haberler üzerine sosyal medyada hakkında linç kampanyası başlatıldığını ve suçlamaların saptırıldığını ifade etti. Olayın Filistin’e destek yürüyüşü sırasında gerçekleştiğini ise sonradan öğrendiğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Filistin’e Destek Yürüyüşünde Skandal Olay!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin