1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. MHP’li Vekil TikTok’a Sert Tepki: “BATAKLIĞIN KURUTULMASI GEREKİR”

MHP’li Vekil TikTok’a Sert Tepki: “BATAKLIĞIN KURUTULMASI GEREKİR”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, popüler sosyal medya platformu TikTok hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Öztürk, TikTok’un dünyada ve Türkiye’de geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olduğunu belirterek, dünyada 1 milyarı aşkın, Türkiye’de ise 30 milyon aktif kullanıcısı olduğunu ifade etti.

Öztürk, TikTok’un ahlaki değerleri olumsuz yönde etkilediğini ve milli değerlere zarar verdiğini düşündüğünü belirterek, “Ahlaksız paylaşımların yoğun olduğu ve milli değerlerimize zarar veren TikTok’un kapatılması gerektiği açıkça ortadadır. Bu konuda bir kanun teklifi hazırladığımızı paylaşmak isterim” dedi.

TikTok’un Türk aile yapısına ve kültürüne aykırı içeriklere sahip olduğunu belirten Öztürk, “Müstehcen içeriklerin paylaşıldığı, canlı yayınlar yoluyla gelir elde edildiği ve çocuk istismarının gerçekleştiği hesapların olduğu TikTok’a karşı operasyonlar ve adli soruşturmaların başlatıldığı kamuoyuna yansımaktadır. TikTok, tam anlamıyla bir bataklığa dönüşmüştür ve bu bataklığın kurutulması gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

Ahlaki değerlerin göz ardı edildiği bir sosyal medya platformunda yapılan paylaşımların toplum düzenini tehdit ettiğini vurgulayan Öztürk, “Ahlakın olmadığı bir ortamda gelecek de olmaz. Ahlakı zedelenen bir toplum, milli ve manevi değerlerini yitirmiş demektir ve böyle bir toplum sağlam temellere dayanmayan bir gelecek inşa edemez” şeklinde konuştu.

Son olarak Öztürk, “Ahlaki değerleri yok sayan ve milli kültürümüze zarar veren TikTok’un kapatılması gerektiği açıktır. Bu konuda bir kanun teklifi hazırladığımızın bilinmesini isterim. Umarım Türk milletinin kültürel değerlerine zarar veren unsurlara karşı gerekli tedbirler alınarak milli kültürümüz ve ahlaki yapımız korunacaktır” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHP’li Vekil TikTok’a Sert Tepki: “BATAKLIĞIN KURUTULMASI GEREKİR”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin