1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. İstanbul, Yağmurla Islanıyor: Hafta Boyunca Yağış Devam Ediyor!

İstanbul, Yağmurla Islanıyor: Hafta Boyunca Yağış Devam Ediyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye genelinde etkisini gösteren sağanak yağışlar, İstanbul’u da etkisi altına aldı. Pazar günü yazdan kalma hava neredeyse aniden serin ve yağmurlu bir havaya dönüştü. Hava sıcaklığı, 22 dereceden 13 dereceye kadar düşerek hissedilir bir şekilde değişti. Yağışlar hafta başında da devam etti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanları, İstanbul’da 3 gün boyunca sürecek olan sağanak yağışlar ve gök gürültülü sağanak yağışlar hakkında açıklamalarda bulundu. Salı günü için 14-18 derece arasında, Çarşamba günü için 14-17 derece arasında ve Perşembe günü için 13-17 derece arasında hava sıcaklıklarının beklenildiği belirtildi. Perşembe günü güneşli bir hava yaşandıktan sonra Cuma ve hafta sonunda tekrar yağışlı havanın etkili olacağı öngörüldü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanları, önümüzdeki bir hafta boyunca Türkiye genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların devam edeceği ve İstanbul’un da bu yağışlardan nasibini alacağı uyarısında bulundu. Vatandaşların sel ve su baskınları gibi olumsuz durumlar karşısında dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul, Yağmurla Islanıyor: Hafta Boyunca Yağış Devam Ediyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin