1. Haberler
  2. Spor
  3. Süper Lig’de Galatasaray Liderliğini Sürdürüyor, Fenerbahçe Derbi Galibiyetiyle Haftayı Kapattı – İşte 34. Hafta Özeti

Süper Lig’de Galatasaray Liderliğini Sürdürüyor, Fenerbahçe Derbi Galibiyetiyle Haftayı Kapattı – İşte 34. Hafta Özeti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’de 34. hafta tamamlandı. Lider Galatasaray, haftayı 3-0’lık bir galibiyetle Adana Demirspor karşısında tamamlayarak galibiyet serisini 15 maça çıkardı. Derbi mücadelesinde ise Fenerbahçe, Beşiktaş’ı 2-1 mağlup ederek haftayı derbi galibiyetiyle tamamladı. Bu sonuçlarla ligde şampiyonluk yarışı son haftalara taşındı.

Haftanın en gollü maçları Alanyaspor-İstanbulspor ve Trabzonspor-Gaziantep FK arasında oynandı. Toplamda 35 gol atılan 10 maçlık haftada lider Galatasaray ve Fenerbahçe önemli galibiyetler aldı. Ancak ligden düşmesi kesinleşen İstanbulspor dışında 10 takımın daha düşme ihtimali bulunuyor.

Haftanın sonuçları şu şekilde oldu: Adana Demirspor-Galatasaray 0-3, Sivasspor-Konyaspor 1-0, Kasımpaşa-Samsunspor 1-0, Fenerbahçe-Beşiktaş 2-1, Hatayspor-Başakşehir 1-2, Pendikspor-Kayserispor 1-2, Alanyaspor-İstanbulspor 6-0, Rizespor-Ankaragücü 2-2, Trabzonspor-Gaziantep FK 4-2, Fatih Karagümrük-Antalyaspor 4-1. Puan durumu ve gelecek haftanın programı da merakla bekleniyor.

Süper Lig’de heyecan son haftalara doğru artarken, lider Galatasaray ve Fenerbahçe gibi takımların üst üste aldıkları galibiyetler şampiyonluk yarışını kızıştırdı. Ancak diğer taraftan düşme hattında mücadele veren takımlar da var. İstanbulspor’un düşmesi kesinleşirken, Pendikspor, Hatayspor ve Gaziantep FK gibi takımlar da tehlikeli bölgeden çıkma mücadelesi veriyor.

Sporseverler ligdeki gelişmeleri yakından takip ederken, 34. haftanın sonuçları ve gelecek haftanın programı merakla bekleniyor. Ligdeki heyecanın her geçen hafta arttığı ve şampiyonluk yarışının en kıyasıya şekilde devam ettiği gözleniyor. Son haftalarda yaşanacak sürpriz sonuçlar ve mücadelelerle Süper Lig sezonu heyecanını doruk noktasına çıkarmaya devam edecek gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Süper Lig’de Galatasaray Liderliğini Sürdürüyor, Fenerbahçe Derbi Galibiyetiyle Haftayı Kapattı – İşte 34. Hafta Özeti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin