1. Haberler
  2. Spor
  3. A Milli Takım Teknik Direktörü Montella, Panathinaikos Teknik Direktörü Terim’i Ziyaret Etti – İtalyan ve Yunan Futbolu Hakkında Görüşme!

A Milli Takım Teknik Direktörü Montella, Panathinaikos Teknik Direktörü Terim’i Ziyaret Etti – İtalyan ve Yunan Futbolu Hakkında Görüşme!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Panathinaikos ekibini çalıştıran teknik direktör Fatih Terim’i Atina’da ziyaret etti. Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, İtalyan teknik adam Vincenzo Montella, Terim ile Türk, İtalyan ve Yunan futbolu hakkında görüşme gerçekleştirdi. Montella, Panathinaikos’un antrenmanını izledi ve milli futbolcu Samet Akaydın ile Fiorentina’dan tanıdığı oyuncular Bartlomiej Dragowski ve Vitor Hugo ile sohbet etti. Montella, antrenmanın ardından Terim ve ekibiyle birlikte yemek yedi.

Vincenzo Montella, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü olarak görev yapmaktadır. Panathinaikos ekibini çalıştıran Fatih Terim ise Atina’da bulunmaktadır. Türkiye Futbol Federasyonu, Montella’nın Terim ile Türk, İtalyan ve Yunan futbolu hakkında görüşme yaptığını duyurdu. Montella, Panathinaikos’un antrenmanını izledi ve milli futbolcu Samet Akaydın ile Fiorentina’dan tanıdığı Bartlomiej Dragowski ve Vitor Hugo ile sohbet etti. Montella ve Terim, antrenman sonrası birlikte yemek yedi.

Yunan basınında yer alan haberlere göre, Montella’nın Atina ziyareti sırasında Panathinaikos’un antrenmanını izlediği ve Terim ile buluştuğu belirtilmiştir. Panathinaikos’un formasını giyen milli futbolcu Samet Akaydın, Montella’nın ziyareti sırasında antrenmanda yer almıştır. Fiorentina’da görev yaptığı dönemdeki oyuncularından Bartlomiej Dragowski ve Vitor Hugo ile sohbet eden Montella, Terim ve ekibiyle yemek yemiştir.

İhlas Haber Ajansı(IHA) tarafından yapılan haberde, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın Panathinaikos ekibini çalıştıran teknik direktör Fatih Terim’i ziyaret ettiği belirtilmiştir. Montella, Terim ile Türk, İtalyan ve Yunan futbolu hakkında görüşme yapmıştır. Yunan ekibi Panathinaikos’un antrenmanını izleyen Montella, milli futbolcu Samet Akaydın ve Fiorentina’dan tanıdığı oyuncular Bartlomiej Dragowski ve Vitor Hugo ile bir araya gelmiştir. Montella, Terim ve ekibiyle yemek yiyerek ziyaretini tamamlamıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
A Milli Takım Teknik Direktörü Montella, Panathinaikos Teknik Direktörü Terim’i Ziyaret Etti – İtalyan ve Yunan Futbolu Hakkında Görüşme!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin