1. Haberler
  2. Spor
  3. Arda Güler’den Gol Sevinci Açıklaması: “Tevekküle Dayanıyor”

Arda Güler’den Gol Sevinci Açıklaması: “Tevekküle Dayanıyor”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İspanya La Liga takımlarından Real Madrid’de forma giyen milli futbolcu Arda Güler, son oynanan Real Sociedad maçında attığı golün sevincinin anlamını açıkladı. Arda, ilk kez La Liga’da ilk 11’de sahaya çıkarak takımına galibiyeti getiren golü atmıştı. Gol sevincinin tevekküle dayandığını belirten genç futbolcu, “Her şeyin Allah’tan geldiğine inanıyorum. Çok çalışıyorum gerisini Allah’a bırakıyorum.” diyerek duygularını açıkladı.

Arda Güler, Fenerbahçe’deki geçmişine de değindi. Fenerbahçe’de bir sene daha kalabileceğini ancak Avrupa’da Türk bir futbolcu olarak neler yapabileceğini göstermek istediğini söyledi. Real Madrid’e transfer olduğu dönemdeki iddiaları da yalanladı. Babasının transferden komisyon istediği yönündeki haberlere cevap veren Arda, bu iddiaların asılsız olduğunu belirtti. Ailelerinin her zaman Fenerbahçe’nin kazanmasını istediğini ve böyle bir durumun mümkün olmadığını söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile ilişkisine de açıklık getiren Arda Güler, Ali Koç’un kendisi için özel biri olduğunu ve her zaman destek olduğunu ifade etti. Başkanın ailesine karşı da son derece saygılı olduğunu ve kırgınlığının olmadığını belirtti. Ayrıca, Ali Koç’un annesine yardım ettiği zor bir ameliyat sürecinde de yanlarında olduğunu dile getirdi.

Real Madrid’deki arkadaşlarıyla olan ilişkisinden de bahseden Arda, takımın içinde Türkçe konuşmaların olduğunu ve soyunma odasında Türkçe küfürler duyduğunu söyledi. Alaba’nın da Türk kökenli olduğunu ve Galatasaraylı olduğunu paylaşan Arda, takımın içindeki dostluk ve samimiyetten memnuniyetini ifade etti.

Sonuç olarak, Arda Güler’in Real Madrid kariyeri ve Fenerbahçe geçmişi hakkında yaptığı açıklamalar, futbolculuğuna dair içten duygularını ve profesyonel yaklaşımını yansıtmaktadır. Arda’nın güçlü inancı ve hırslı tutumu, onu başarıya götüren önemli unsurlardan biridir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Arda Güler’den Gol Sevinci Açıklaması: “Tevekküle Dayanıyor”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin