1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Eski Eşi ve Kızını Av Tüfeğiyle Vurdu! Şok İtiraflar Ortaya Çıktı

Eski Eşi ve Kızını Av Tüfeğiyle Vurdu! Şok İtiraflar Ortaya Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya’nın Seydişehir ilçesine bağlı Ulukapı Mahallesi’nde, Diş Teknisyeni olan Bekir Doğan, eski eşi Ayşe Gezer ve kızı Gözde Nur Doğan’ı av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olayın ardından komşuların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine ulaştı. Sağlık ekipleri, Ayşe Gezer ile kızı Gözde Nur Doğan’ın hayatlarını kaybettiklerini tespit ettiler. Bekir Doğan ise polise teslim oldu ve konuyla ilgili ifade verdi.

Doğan, polise verdiği ifadesinde, Ayşe Gezer ile yeniden görüşmeye başladıklarını ancak Gezer’in başka biriyle görüştüğünü fark ettiğini belirtti. Sabah çıkan tartışma sonucunda, Bekir Doğan av tüfeğiyle eski eşi Ayşe Gezer ve kızı Gözde Nur Doğan’a ateş ettiğini söyledi. Bekir Doğan, emniyetteki işlemlerin ardından tutuklandı ve mahkemeye sevk edildi.

Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Bekir Doğan hakkında ‘boşandığı eski eşi kasten öldürme’, ‘alt soydan akrabayı kasten öldürme’ suçlarından 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi. Bekir Doğan’ın Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmasına başlandı.

Duruşmada, Bekir Doğan eski eşi Ayşe Doğan’ın teyzesinin kızı olduğunu, severek evlendiklerini ve bu evlilikten 3 çocuklarının olduğunu belirtti. Bekir Doğan, olay gününde eşiyle yaşadığı bir tartışma sonucunda tüfeği alıp vurduğunu fakat amacının öldürmek değil yaralamak olduğunu iddia etti. Mahkeme heyeti, dosyadaki eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Olayın yaşandığı Ulukapı Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar ise olayı şaşkınlıkla karşıladıklarını belirttiler. Doğan ailesi, toprağa verilirken mahallede büyük bir üzüntü hakimdi. Bekir Doğan’ın tutuklanmasının ardından, mahalle sakinleri ve yakınları kendilerini sorgulamaya başladılar. Toplumda kadına yönelik şiddetin artması ve bu gibi acı olayların artarak devam etmesi endişe verici bir durum oluşturuyor. Bu tür vakaların önlenmesi için toplumsal farkındalığın arttırılması gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski Eşi ve Kızını Av Tüfeğiyle Vurdu! Şok İtiraflar Ortaya Çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin