1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul Ekonomist Korhan Berzeg’e Ait Kemik ve Kıyafetler Dere Kenarında Bulundu!

İstanbul Ekonomist Korhan Berzeg’e Ait Kemik ve Kıyafetler Dere Kenarında Bulundu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’dan Balıkesir’in Gönen ilçesine yazlık evine giden ve 17 Haziran 2023’te kaybolan ekonomist Korhan Berzeg hakkında 312 gün sonra yeni bir gelişme yaşandı. Gelgeç Mahallesi Muhtarı Ahmet Gülay, yazlık evin olduğu Armutlu Mahallesi’nin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında Berzeg’e ait kimlik, kredi kartı ve kıyafetler ile insanlara ait olduğu düşünülen kemik parçaları buldu. Gülay’ın, mahalleye gelen su hattındaki sorun nedeniyle dere kenarına gittiği öğrenildi.

Olay yerinde yapılan incelemelerde, Berzeg’e ait kimlik ve kredi kartları, cüzdan, İstanbul ücretsiz taşıma kartı, sürücü belgesi ve kıyafetler bulundu. Ayrıca, dere kenarında bulunan kemik parçaları incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kızı Nisa Berzeg’in kan örneği alındı ve yapılan incelemede kemik parçalarının kızından alınan kan örneği ile DNA’sının eşleştiği belirlendi.

Berzeg’in ölümünde, sırtlan saldırısı ihtimali göz önünde bulundurulurken, bulunan kemiklerin yabani hayvanlar tarafından dere kenarına taşınmış olabileceği düşünüldü. Arama çalışmalarında, Berzeg’e ait kemikler ve kıyafet parçaları bulundu. Bu parçalar da incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Ölüm nedeniyle ilgili soruşturma devam ederken, tüm ihtimaller değerlendirilmekte. Hayvan saldırısı veya cinayet ihtimalleri üzerinde durulurken, kemiklerde diş izi aranıyor. Berzeg’in ölüm olayının gerçekleşme şekliyle ilgili istihbari çalışmaların sürdürüleceği belirtiliyor.

Berzeg’in kızı Nisa Helen Berzeg, arama çalışmalarının son gününde olay yerinde incelemelerde bulundu. Avukatlarıyla birlikte babasının evine de giden Nisa Berzeg, ardından mahalleden ayrıldı. Berzeg’in 12 kemik ve kafatası, adli tıptaki incelemelerin tamamlanmasının ardından toprağa verilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Ekonomist Korhan Berzeg’e Ait Kemik ve Kıyafetler Dere Kenarında Bulundu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin