1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Validen Belediye Böcek İddialarına Yanıt: Şikayet Yok!

Validen Belediye Böcek İddialarına Yanıt: Şikayet Yok!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Frig Vadisi’nde yapılan incelemelerin ardından, gazetecilerin ‘Belediyede böcek var’ iddiaları hakkındaki sorularını cevapladı. Vali Yiğitbaşı, konunun henüz resmi bir suç duyurusu olmadığını ve herhangi bir somut delilin olmadığını belirtti. Ulusal medyada yer alan haberlere rağmen, kurumlar arasındaki görüşmelerin devam ettiğini açıkladı. Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı’nın konuyu incelemeye aldığını da dile getiren Vali Yiğitbaşı, Emniyet ekiplerinin belediyeye giderek inceleme yaptığını ve sürecin devam ettiğini söyledi.

Vali Yiğitbaşı, 2-3 hafta geçmesine rağmen herhangi bir ses kaydı ya da görüntü cihazı gibi somut delillerin henüz teslim edilmediğini aktardı. Ayrıca, şu ana kadar hiçbir suçlama yapılmadığını ve suç duyurusunda bulunulmadığını belirtti. Konunun hala incelenme aşamasında olduğunu vurgulayan Vali Yiğitbaşı, Emniyet, Jandarma ve savcılığın suçlarla mücadelede önemli rol oynadığını ifade etti.

Afyonkarahisar Valisi, savcılığın incelemesinin devam ettiğini ve yakın zamanda açıklama yapabileceklerini söyledi. Vali Yiğitbaşı, her türlü suçla mücadelede sorumluluklarını yerine getireceklerini ve gereken adımların atılacağını belirtti. Sürecin devam ettiğini ve somut delillerin henüz ortaya çıkmadığını vurguladı. Tüm incelemelerin titizlikle yürütüldüğünü ve adaletin sağlanacağını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Validen Belediye Böcek İddialarına Yanıt: Şikayet Yok!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin