1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İzmir CHP İl Başkanı Aslanoğlu ve Yönetimi, Yeni Dönem Çalışmalarına Start Verdi!

İzmir CHP İl Başkanı Aslanoğlu ve Yönetimi, Yeni Dönem Çalışmalarına Start Verdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve il yönetimi, yerel seçimlerin sonrasında yeni dönemde yapılacak çalışmaları değerlendirmek üzere ilçe örgütleri ve belediye başkanlarıyla toplantılar düzenliyor. Aslanoğlu ve beraberindeki heyet, Kiraz, Beydağ, Tire ve Bayındır ilçelerini ziyaret ederek ilçe yönetimleri ile bir araya geldi. CHP İl Yönetimi, daha sonra Kiraz Belediye Başkanı Nasuh Coşkun, Beydağ Belediye Başkanı Şakir Başaran, Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu ve Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu’yu ve meclis üyelerini kutlama ziyaretinde bulundu.

Aslanoğlu, seçim sonrasında elde ettikleri büyük başarıyla ilgili olarak, “İzmirlilerin desteği ile bu zaferi kazandık. Bu destek, belediye başkanlarının sorumluluğunu arttırdı” şeklinde konuştu. İlçe değerlendirme toplantıları hakkında açıklamalarda bulunan Aslanoğlu, şöyle devam etti: “Yerel seçimlerde tarihi bir başarı elde ettik. 100 yıl sonra, CHP’nin birinci parti olması bu seçimlerle anılacak ve hatırlanacaktır. Belediye başkanlarımızdan, gelecekte de bu başarının sürdürülmesini sağlamalarını bekliyoruz. Vatandaşlarımıza hizmetler sunarak, ilçelerimizin gelişimine katkıda bulunacak projeler gerçekleştirmelerini istiyoruz.”

Aslanoğlu, belediye başkanlarıyla yaptığı görüşmelerde, başkanların kararlı ve heyecanlı olduklarını vurgulayarak, “Ekonomik koşullar zor olabilir ancak belediye başkanlarımız, bu zorlukların üstesinden gelecek kabiliyete sahiptir. Örgütlerimiz de onların hizmetlerine destek olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Kiraz, Beydağ, Tire ve Bayındır’daki CHP ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Aslanoğlu ve il yönetimi, seçim başarısı için örgütlere teşekkür etti. Toplantılarda yeni dönem çalışmaları ele alındı ve fikir alışverişi yapıldı. Aslanoğlu, ilçe ziyaretlerinin, yeni dönemde izlenecek yol haritasını belirlemek amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti. Aslanoğlu, “Örgütlerimiz, zor şartlara rağmen büyük başarılara imza attı. Bu başarı, genel iktidara giden yolda bir adım olarak değerlendirilmelidir. İlçelerimizdeki çalışmalarımız bu doğrultuda şekillenecektir” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir CHP İl Başkanı Aslanoğlu ve Yönetimi, Yeni Dönem Çalışmalarına Start Verdi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin