1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Mahkeme kararı çöp evde şaşkına çevirdi!

Mahkeme kararı çöp evde şaşkına çevirdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Nilüfer ilçesine bağlı Işıktepe Mahallesi 2. Fırat Sokak’ta gerçekleşti. Mevlüt Kandemir (40), iddiaya göre, 9 ay önce Işıktepe Mahallesi’nde içinde kiracının yaşadığı bir ev satın aldı. Kandemir, evin kendisi taşınacağı için kiracısı A.B. ve eşine evden çıkmaları konusunda uyarılarda bulundu ancak sonuç alamadı. Tehdit edildiğini söyleyen Kandemir, mahkemeye başvurdu.

Mahkeme Kandemir lehine karar verse de kiracı A.B. ve eşinin evden ayrılmadığı ortaya çıktı. Tahliye davasını da kazanan Kandemir, dün öğle saatlerinde avukatı ve polis ekipleri ile birlikte eve geldiğinde şaşırtıcı bir manzara ile karşılaştı.

Evin neredeyse tamamı çöplerle kaplı ve rahatsız edici bir kokuyla doluydu. Bu durumu fark eden Kandemir, tekrar kiracılarına evi terk etmeleri konusunda uyarıda bulundu.

Evini 9 aydır kullanamadığını ifade eden Mevlüt Kandemir, “Evi satın alırken yaşlı bir çiftin içinde yaşadığını tespit ettik. Evden çıkmaları için 6 aylık bir süre verdik ancak hala ayrılmadılar. Sürekli bizi oyaladılar ve komşular ile çevre halkından şikayetler almaya başladık. Evin içine çöp taşıdıklarını duyduk. Her ziyaretimde polis eşliğinde tehdit edildim. Ev 140 metrekare ancak kullanılabilir alanı sadece 3 metrekare. Çatıya kadar çöp doldurmuşlar. Mahkeme lehime karar verdi ancak hala içeride direniyorlar” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mahkeme kararı çöp evde şaşkına çevirdi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin