1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Avcılar’da Balkon Çöktü! Binada Tahliye Kararı

Avcılar’da Balkon Çöktü! Binada Tahliye Kararı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avcılar bölgesinde 6 katlı, 37 yıllık bir binanın balkonunun çökmesiyle bir olay meydana geldi. Belediye ekipleri, daha önce orta derecede hasar tespiti yapılan binanın boşaltılmasına karar verdi.

Olay, Ambarlı Mahallesi’nde bulunan 6 katlı bir binanın en üst katında gerçekleşti. En üst katta bulunan dairenin balkonu alt kattaki balkona doğru kendiliğinden çöktü. Olayda ne ölen ne de yaralanan olmazken, çevre sakinleri durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Güvenlik önlemleri alınırken, bina çökmesinin gerçekleştiği yere gelen belediye ekipleri kolonlarda inceleme yaptı. Apartman yöneticisinden alınan bilgilere göre, binada daha önce orta derecede hasar tespiti yapılmış olduğu belirlendi. Bu nedenle, binanın detaylı bir incelemesi için 36 dairenin boşaltılmasına karar verildi. Binada yaşayanlar ve barınacak yeri olmayanlar için belediye ekipleri tarafından otelde konaklama düzenlemesi yapılacağı öğrenildi.

Olayın yaşandığı binanın karşısında bulunan diğer apartmanda oturan Gökhan Bozkurt, yaşananları şöyle anlattı: “Evde oturuyorduk, birden bir ses duyduk ve bina yıkıldı sandık. Hemen aşağıya indik ve herhangi bir can kaybı olup olmadığını kontrol ettik. Ekipler geldi. Daha önce birinci katta bir çökme olduğunu biliyorduk. Burası, en eski yapıların bulunduğu yerlerden biri.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Avcılar’da Balkon Çöktü! Binada Tahliye Kararı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin