1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdoğan ve Özel Görüşmesi: Olumlu Havada Geçti

Erdoğan ve Özel Görüşmesi: Olumlu Havada Geçti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve CHP Genel Başkanı arasındaki görüşme, AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşti ve 1 saat 35 dakika sürdü. Görüşme sonrasında AK Parti Sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı ziyaretten memnun kaldıklarını ve olumlu bir atmosferde geçtiğini belirtti. Cumhurbaşkanı, diyalogun devam etmesi gerektiği vurgusunu yaparak, karşılıklı ziyaretin planlandığını ifade etti.

Görüşme sonrasında Cumhurbaşkanı ve CHP lideri, karşılıklı hediyeler verdiler. CHP lideri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Cumhuriyet Ateşi” adında bir obje hediye ederken, Erdoğan da CHP liderine Milli Saraylardan fincan seti çay ve bal hediye etti. Görüşme sırasında atanamayan öğretmenler, asgari ücret ve hasta tutuklular gibi konular ele alındı.

AK Parti kaynaklarına göre, Cumhurbaşkanı, CHP liderini 15 Temmuz’daki duruşundan dolayı tebrik etti ve görüşmenin olumlu geçtiğini belirtti. İlerleyen günlerde dini bayramlarda telefonla tebrik edileceklerini ve milli bayramlarda görüşeceklerini açıkladı.

Özgür Özel, bazı hükümlü isimlerin durumlarının gözden geçirilmesini ve mülakatların kaldırılmasını talep etti. Ayrıca projeler hakkında bilgi verirken, dış politikada milli duruş sergilediklerini vurguladı. Görüşmenin olumlu geçtiği ve ilerleyen günlerde temas trafiğinin devam edeceği belirtiliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakın zamanda iade-i ziyaret gerçekleştirmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan ve Özel Görüşmesi: Olumlu Havada Geçti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin