1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Komando Okulu’nda Canlı Yayında: Hande Fırat Detayları Anlattı

Komando Okulu’nda Canlı Yayında: Hande Fırat Detayları Anlattı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Isparta Komando Okulu’nda eğitim alanında canlı yayında bulundu.

Fırat, Isparta Eğirdir Dağ Komando okulundaki eğitimin detaylarını anlattı. Komandoların gece-gündüz 24 saat eğitim aldığını belirten Fırat, 10.926 kursiyerin yetiştirme kapasitesinin olduğunu ve yakın muhabere atışları yapıldığını aktardı. Gerçek mermiler ve patlayıcılar kullanılarak eğitimlerin gerçekçi bir şekilde yapıldığını ifade etti.

Eğitimlerin meskun mahallelerde, muharebe ve cadde eğitimleri ile gece sızma parkuru eğitimleri yapıldığını belirten Fırat, komandoların özel operasyonlara imza attığını vurguladı. Fırat, Pençe-Kilit’in genişleyeceği konuşulurken gözlerin Mavi Berelilerde olduğunu söyledi.

Fırat, komandoların caydırıcı personel yetiştirmeyi amaçladığını ve teknolojinin etkin bir şekilde kullanıldığına dikkat çekti. Kadın komandoların da eğitime katıldığına değinen Fırat, komandoların haftanın belirli günlerinde gece eğitimleri aldığını ve dirençli savaşçılar yetiştirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Eğitimlerin her hava şartında ve her zorlukta ayakta kalmayı hedeflediğini ifade eden Fırat, kursun 34 hafta sürdüğünü ve her detayın önemli olduğunu aktardı. Eğitimin zorluğuna dikkat çeken Fırat, komandoların gönüllülük esasına dayalı olarak eğitim aldıklarını ve her adımın hayati önem taşıdığını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Komando Okulu’nda Canlı Yayında: Hande Fırat Detayları Anlattı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin