1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Huzurevinde Cinnet Getiren Yaşlı Adam Kanlı İntikamını Aldı!

Huzurevinde Cinnet Getiren Yaşlı Adam Kanlı İntikamını Aldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzzettin Söğüt, Döşemealtı ilçesinde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi Halil Akyüz Huzurevi’nde yaşayan bir adamdı. Bir gece saat 01.30 civarında, huzurevinde aynı odada kaldığı Selçuk Goncegül, Ali Serdar Batır ve Ahmet Özdemir ile aralarında husumet olduğu iddia edilen bir olay yaşandı. İddialara göre Söğüt, bıçakla diğer huzurevi sakinlerine saldırdı.

Olayın ardından İzzettin Söğüt, panikle huzurevindeki bir yangın merdiveninden kaçtı. Huzurevi yetkilileri durumu hemen polise bildirdi ve sağlık ekipleri de olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, Selçuk Goncegül ve Ali Serdar Batır’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Ahmet Özdemir ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri, kaçan İzzettin Söğüt’ü yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattılar. Söğüt, Yeşilbayır Mahallesi Atatürk Caddesi’nde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Söğüt, ifadesinin alınmasının ardından Cinayet Büro ekiplerine teslim edildi ve Antalya’ya getirildi. Diğer yandan, Selçuk Goncegül ve Ali Serdar’ın cenazeleri Antalya Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Olay, Antalya’da büyük bir şok etkisi yarattı ve huzurevindeki güvenlik önlemlerinin gözden geçirilmesi ve arttırılması gerektiği yönünde tartışmalara neden oldu. İzzettin Söğüt’ün saldırının sebepleri ve motivasyonu henüz netlik kazanmamış olsa da, cinayetin işlendiği gece yaşanan olayların detayları soruşturma kapsamında titizlikle incelenmeye başlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Halil Akyüz Huzurevi yönetimi, olayın ardından bir açıklama yaparak derin üzüntülerini dile getirdi ve yaşanan acı olay nedeniyle tüm huzurevi sakinlerine destek olacaklarını belirttiler. Olay, tüm ilçe ve şehirde infiale neden olurken, adli makamların da konuyla ilgili detaylı bir soruşturma başlattığı açıklandı. İzzettin Söğüt’ün yaşanan bu trajik olayla ilgili cezası ve yargılanması süreci de en kısa sürede başlayacak gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Huzurevinde Cinnet Getiren Yaşlı Adam Kanlı İntikamını Aldı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin