1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdoğan’dan CHP Genel Başkanı’na Özel Davet: Yeni Sivil Anayasa Görüşüldü

Erdoğan’dan CHP Genel Başkanı’na Özel Davet: Yeni Sivil Anayasa Görüşüldü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i kabul etti. AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşen buluşma, 8 yıl aradan sonra ilk kez bir CHP Genel Başkanı’nın ağırlanmasına vesile oldu. Erdoğan, Özel’i kapıda karşıladı ve 8’nci katta asansörün önünde selamladı. Görüşme sırasında gündemdeki ana konu, yeni sivil anayasa oldu. CHP ise 8 ana başlık belirleyerek kendi gündem maddelerini iletti. Toplantı, saat 16.07’de başladı ve 1 saat 35 dakika sürdü.

Erdoğan, Özel’i 31 Mart seçimlerindeki performansı dolayısıyla tebrik etti. Ayrıca 15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında sergilediği duruş da görüşmenin gündemine geldi. Özel, 15 Temmuz’un tiyatro olmadığını vurguladı. AK Parti Genel Başkanı, Özel’e Rize çayı ve Rize balı hediye etti. Özel ise Erdoğan’a Paşabahçe’nin ‘Gururla’ serisinden bir obje ve Manisa’dan getirdiği mesir macunu hediye etti. Görüşmenin yapıldığı odada 2 Türk bayrağı ve 2 AK Parti bayrağı asılıydı. Erdoğan’ın solundaki boş koltuğun protokol düzeninden kaynaklandığı belirtildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, Erdoğan’ın Özel’in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtti. Erdoğan’ın, iade-i ziyaret için uygun bir zaman belirleyeceği ve CHP liderini ziyaret edeceği bilgisi verildi. Son olarak, Erdoğan’ın en son 10 Temmuz 2006’da Deniz Baykal’ı ziyaret ettiği hatırlatıldı. CHP Genel Başkanı Özel ise toplantının olumlu geçtiğini ve iyimser olduğunu ifade etti. Erdoğan’ın iade-i ziyaret gerçekleştirecek olmasından memnuniyet duyduğu öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan’dan CHP Genel Başkanı’na Özel Davet: Yeni Sivil Anayasa Görüşüldü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin