1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Türkiye, Mercedes-Benz İçin Özel Ambar Yönetim Sistemini Kullanan 3. Ülke Oldu

Türkiye, Mercedes-Benz İçin Özel Ambar Yönetim Sistemini Kullanan 3. Ülke Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye, Mercedes-Benz için özel olarak geliştirilen yüksek teknolojiyle donatılmış ambar yönetim sistemini kullanmaya başlayan üçüncü ülke oldu. Mercedes-Benz, Türkiye’de 210 milyon TL’lik yatırımla parça lojistik merkezi açtığını duyurdu. Bu yeni yatırım ile lojistik merkezinde 100 kişilik ek istihdam sağlandı. Şirket, Gebze’de kurduğu parça lojistik merkezinde tüm Türkiye’deki acentelerine parça tedariki sağlayacak. Türkiye, dünyada Mercedes-Benz için özel olarak geliştirilen ambar yönetim sistemi kullanmaya başlayan 3. ülke konumuna geldi. Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Şükrü Bekdikhan, yaptığı açıklamada, ihtiyaçlar doğrultusunda tesislerini 22 bin metrekareye kadar büyütebileceklerini ve çevre dostu uygulamalara odaklanarak çevresel etkiyi en aza indirmeyi amaçladıklarını belirtti. Kurulan yeni lojistik merkezi ile 210 milyon TL’lik yatırım yapılarak 100 kişilik ek istihdam sağlanmış oldu.

Mercedes-Benz Türkiye’nin, özel olarak geliştirilen yüksek teknolojiyle donatılmış ambar yönetim sistemini kullanmaya başlamasıyla, ülke dünya genelinde bu sistemi kullanan 3. ülke konumuna yükseldi. Şirket, Türkiye’de 210 milyon TL’lik yatırım yaparak parça lojistik merkezini açtı ve burada 100 kişilik istihdam sağladı. Aynı zamanda şirket, Gebze’deki merkezden tüm ülke genelindeki acentelere parça tedariki yapmayı hedefliyor. Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Şükrü Bekdikhan, yaptığı açıklamada, tesisin genişletilebilir bir yapıya sahip olduğunu ve çevreci uygulamalarla çevresel etkiyi en aza indirmeyi amaçladıklarını belirtti. Türkiye’deki yeni lojistik merkezinin kurulmasıyla, 210 milyon TL’lik yatırım yapıldı ve 100 yeni çalışan istihdam edildi.

Mercedes-Benz, Türkiye’de yaptığı 210 milyon TL’lik yatırım ile parça lojistik merkezini açtı ve böylece Türkiye, Mercedes-Benz için özel olarak geliştirilen yüksek teknolojiyle donatılmış ambar yönetim sistemini kullanmaya başlayan dünyadaki 3. ülke oldu. Şirket, Gebze’de oluşturulan merkez ile tüm Türkiye genelindeki acentelere parça tedarikini gerçekleştirecek. Merkezin açılışı ile birlikte 100 kişilik ek istihdam sağlanmış oldu. Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Şükrü Bekdikhan, tesisin genişletilebilir yapısından ve çevreci uygulamalarından bahsederek çevresel etkiyi en aza indirmeyi hedeflediklerini belirtti. Bu yeni lojistik merkezinin kurulmasıyla, Türkiye ekonomisine 210 milyon TL’lik yatırım yapılmış ve 100 kişiye istihdam olanağı sağlanmış oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türkiye, Mercedes-Benz İçin Özel Ambar Yönetim Sistemini Kullanan 3. Ülke Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin