1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sarıgül: Seçmenin İstediği Normalleşme ve Yumuşama Dönemi

Sarıgül: Seçmenin İstediği Normalleşme ve Yumuşama Dönemi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, CNN TÜRK’te “Hafta Sonu” programında Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı. Sarıgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in görüşmesiyle ilgili, “Bu görüşmenin yapılmasını isteyen seçmendir. Seçmen dedi ki normalleşin, biz kavga istemiyoruz. Seçimden sonra bir yumuşama dönemine girildi” şeklinde konuştu.

İşte CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün açıklamalarından bazıları:
Kılıçdaroğlu CHP’yi zor sokmaz. Vefasız insanlar taş olur, her zaman başımızın tacı. Parti içi kavga görüntüsünden yorulduk.

ÖZEL VE KILIÇDAROĞLU NE GÖRÜŞTÜ?
Genel Başkanımız Özgür Özel, doğal liderimiz Kılıçdaroğlu ile görüşüyor. Sayın Kılıçdaroğlu diyor ki, Özel CHP’de kararlı verimli uyumlu çalışın.

ERDOĞAN VE ÖZEL GÖRÜŞMESİ
Bu görüşmenin yapılmasını isteyen seçmendir. Seçmen dedi ki normalleşin, biz kavga istemiyoruz. Biz vatandaşımızın tamamının memnun olmasını istiyoruz. Bu nedenle bu görüşme önemlidir. Türkiye’deki en büyük parti CHP, iktidardaki partimiz olan AK Parti ile görüşüyor. Seçimden sonra bir yumuşama dönemi başladı. Seçim gecesi Özgür Özel, AK Parti binalarının önüne gitmeyin, havai fişek atmayın uyarısında bulundu. Yapıcı bir konuşma yapan Özgür Özel oldu.

Bunun değerini bilmemiz gerekiyor. Partiler arasında rekabet olabilir, ancak ülkenin sorunlarının çözümü için işbirliği yapmalıyız. Emekliler mağdur durumda. Asgari ücretin 3 ayda bir düzenlenmesi gerekiyor. Emekli maaşı en azından asgari ücret seviyesinde olmalı. Bu görüşmenin önemli konularından biri buydu. Seçmen ‘söz düellosunu bırakın, sorunları çözün’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sarıgül: Seçmenin İstediği Normalleşme ve Yumuşama Dönemi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin