1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. İETT Otobüs Şoförü Vuruldu: Sarhoş Saldırgan Hatırlamıyor!

İETT Otobüs Şoförü Vuruldu: Sarhoş Saldırgan Hatırlamıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ümraniye’de meydana gelen olay, 2 Mayıs Perşembe günü saat 17.00 sularında Adem Yavuz Mahallesi, Eski Üsküdaryolu Caddesi’nde gerçekleşti. Kadıköy’de bindiği Kadıköy-Ümraniye seferini yapan İETT otobüsünde şoför E.G. ile tartışan bir şüpheli, bir süre sonra otobüsten indi. Daha sonra başka bir otobüse binen ve son durağa kadar gelen şüpheli, E.G.’yi bacağından ve kalçasından vurarak olay yerinden kaçtı.

Olayın bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı olan E.G. ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri kaçan saldırganın yakalanması için çalışmalara başladı. Ümraniye Asayiş Büro ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişinin 34 yaşındaki D.C. olduğunu belirledi.

D.C., polis ekipleri tarafından Sultanbeyli’de gözaltına alındı. Şüphelinin ilk ifadesinde sarhoş olduğunu ve tartıştığı nedeni hatırlamadığını söylediği öğrenildi. D.C.’nin 12 ayrı suç kaydı bulunduğu ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen D.C.’nin otobüs şoförü E.G’nin hastanede tedavi altında olduğu bildirildi.

Haberin içeriği, yerel haberler kategorisinde bulunan ve herhangi bir editoryal müdahale olmadan Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı ve Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanmış İstanbul Haberlerini içermektedir. İstanbul Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tüm sorumluluğu haberi servis eden ajanslara aittir. Bu haberdeki bilgiler doğrultusunda, Ümraniye’de yaşanan olayın detayları ve şüphelinin yakalanması sürecine dair bilgiler verilmektedir. Olayın tüm taraflarıyla ilgili olarak adli sürecin devam ettiği belirtilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İETT Otobüs Şoförü Vuruldu: Sarhoş Saldırgan Hatırlamıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin