1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’de Şok Kadro Değişikliği! Konyaspor Maçında 4 Yıldız Yok!

Fenerbahçe’de Şok Kadro Değişikliği! Konyaspor Maçında 4 Yıldız Yok!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Süper Lig’in 35. haftasında Konyaspor ile karşılaşacak. Maç, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda 6 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’de oynanacak. Konyaspor’u Ali Çamdalı yönetirken, Fenerbahçe’nin başında İsmail Kartal olacak.

Fenerbahçe, maç öncesi kamp kadrosunu açıkladı. Kadroya alınmayan 4 futbolcu, yıldız savunmacı Leonardo Bonucci ile birlikte yer almadı. Sakatlıkları bulunan İsmail Yüksek ve Jayden Oosterwolde’nin yanı sıra Serdar Aziz de kadroda yer almadı. Öte yandan Miha Zajc, Sivasspor ve Beşiktaş maçlarında kadroya alınmamış olsa da bu kez kadroda yer aldı.

Kadroya alınmayan Leonardo Bonucci, sosyal medyadan bir paylaşım yaparak takıma yardımcı olmaya devam edeceğini belirtti. Bonucci’nin sözleri, “Saha içi ve saha dışında tüm tecrübem ve emeğimle takıma yardımcı olmaya çalışıyorum ve bunu da en iyi şekilde yapmaya devam edeceğim” şeklindeydi.

Fenerbahçe’nin 22 kişilik kadrosunda ise şu isimler yer alıyor: Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Bright Osayi-Samuel, Mert Müldür, Alexander Djiku, Çağlar Söyüncü, Rodrigo Becao, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Fred Santos, Rade Krunic, Miha Zajc, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Efekan Karayazı, Joshua King, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Serdar Dursun ve Michy Batshuayi.

Karşılaşma, Süper Lig’deki şampiyonluk yarışı ve kümede kalma mücadelesi açısından büyük önem taşıyor. Fenerbahçe, eksiklere rağmen kazanarak iddiasını sürdürmek istiyor. Diğer yandan Konyaspor da kendi sahasında galibiyet arayacak. Maç, heyecan dolu anlara tanıklık etmesi beklenen kritik bir karşılaşma olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’de Şok Kadro Değişikliği! Konyaspor Maçında 4 Yıldız Yok!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin