1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Yüksek Rakımlı İlçeler Karla Kaplandı, Kentte Kar Yağışı Etkili oldu!

Yüksek Rakımlı İlçeler Karla Kaplandı, Kentte Kar Yağışı Etkili oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Malatya kentindeki yağmur, soğuk hava ile birleşerek yüksek rakımlı ilçelerde kar yağışına dönüştü. Kent merkezinde ise yağmur aralıklarla devam etmekte.

Hekimhan, Darende ve Akçadağ ilçelerinin yüksek kesimleri beyaz örtü ile kaplanırken, kent merkezinde ise hava durumu yağmurlu.

Kentte dünden beri devam eden yağmur, soğuk havayla birleşerek yüksek rakımlı bölgelerde kar yağışına neden oldu. Hekimhan, Darende ve Akçadağ ilçelerinde bulunan yüksek kesimler kar yağışının etkisiyle beyaz bir görünüme büründü. Kent merkezinde ise hava aralıklarla yağmurlu devam ediyor.

Malatya’daki yağmur, soğuk havanın etkisiyle birlikte yüksek rakımlı bölgelerde kar yağışına sebep oldu. Hekimhan, Darende ve Akçadağ ilçelerindeki yüksek bölgeler beyaz bir örtüyle kaplanırken, kent merkezinde yağmur aralıklarla devam ediyor.

Malatya’nın yüksek rakımlı ilçelerinde dünden beri devam eden yağmur, soğuk hava nedeniyle kar yağışına dönüştü. Hekimhan, Darende ve Akçadağ ilçelerinin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olurken, kent merkezinde ise yağmur aralıklarla devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yüksek Rakımlı İlçeler Karla Kaplandı, Kentte Kar Yağışı Etkili oldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin